Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
најако ќе беше you have Alves we have Paulo Ferreira
Сликава е од 9гаг.Си го отвори шупчето Овребо ... кај и да е и Платини ќе си го отвори, ако не ние ќе му го отвориме
Tocno slikava e od 9gag.Сликава е од 9гаг.
9гаг е постеуван од милиони луѓе ширум светот секој ден.
И после пак некој нека рече дека само ние и " копиљаците" од маало мислиме дека Барса има помош од публиката...
беееее колку многу копиљаци имало низ светов ......Tocno slikava e od 9gag.
Moznost za upload na sliki u 9gag imate i vie i "kopiljacite" od maalo
Ма Немој Да Ме ЈебешIf you have Valdez, we have CECH. If you have Puyol, we have TERRY. If you have Pique, we have LUIZ. If you have Alves, we have IVANOVIC. If you have Abidal, we have COLE. If you have Xavi, we have ESSIEN. If you have Iniesta, we have LAMPARD. If you have Mascherano, we have RAMIRES. If you have Sanchez, we have TORRES. If you have Pedro, we have MATA. If you have Messi, we have DROGBA. . . And finally, If you have Platini, we have SPIRIT, CONFIDENCE and THE WILL TO REVENGE!
еве ја вистината и убаво се гледа дека само раката на Пиќе беше пенал, само на некои не им одговара да кажат дека имаше пенал врз Анри на Кампот, дека за никаков старт Абидал доби црвен, дека Дрогба е уствари најдобриот глумец
а за твојта статија толку е фејл шо насловот гласи „Судијата ја отвори душата и призна дека и помагал на Барселона“ а никаде во текстот не пишува дека и помагал на Барса, туку дека грешел со судењето на цела утакмица. Ама како шо кажав, вие ќе си го толкувате на начин на кој вас ви одговара и ќе гледате спорни ситуации само кои се досудени во корист на Барса, така да вашата „вистина“ ви паѓа во вода. а можам да разберам зошто сите ја хејтат Барса. да ги исплескаш сите тимови (Реал, Манчестер, Челзи, Арсенал, Милан итн.), да освоиш 13 титули за 3 години, најдобриот играч на Барса да земи 3 признанија во низа за најдобар фудбалер на планетата. епа сфаќам ве, и на вас ви е тешко
Не дискутирам за другите работи или било што ама стварно и најискрено ме интересира каде виде било каков физички контакт од страна на Абидал зошто јас не можам да видам кај се допираат?Не ме заебавај бе, не сум навивач ни на тие ни на тие, ама да го речеш ова е срамота, и као навијач на Барса, бог да чува и да брани.
Свекој што тренирал фудбал или е судија ќе ти каже дека кога последниот човек од одбраната намерно го соборува играчот кој треба да излезе очи во очи со голманот е автоматски црвен картон, имаше влечење од Абидал и црвениот си е заслужен, лани Чиву доби за сличен прекршок над Пато директен црвен, значи нема муабет туе , за другава ситуација незнам !!
да толку ни се исперени, шо кога не оштетат си траеме, не крекаме како вас (шо се фаќате за една одредена утакмица каде има спорна ситуација и е судено во корист на барса). а кога не оштетат тогај топлете си јајцата. шта више речи
дури и за оваа утакмица извадиле (анти)видео... Не ми се верува...
толку ли бе ви се испрани мозоците да само ВИЕ ги гледате ваквите ствари !?