UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Си го отвори шупчето Овребо ... кај и да е и Платини ќе си го отвори, ако не ние ќе му го отвориме :icon_lol:

Сликава е од 9гаг.
9гаг е постеуван од милиони луѓе ширум светот секој ден.
И после пак некој нека рече дека само ние и " копиљаците" од маало мислиме дека Барса има помош од публиката...

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

еве ја вистината и убаво се гледа дека само раката на Пиќе беше пенал, само на некои не им одговара да кажат дека имаше пенал врз Анри на Кампот, дека за никаков старт Абидал доби црвен, дека Дрогба е уствари најдобриот глумец

а за твојта статија толку е фејл шо насловот гласи „Судијата ја отвори душата и призна дека и помагал на Барселона“ а никаде во текстот не пишува дека и помагал на Барса, туку дека грешел со судењето на цела утакмица. Ама како шо кажав, вие ќе си го толкувате на начин на кој вас ви одговара и ќе гледате спорни ситуации само кои се досудени во корист на Барса, така да вашата „вистина“ ви паѓа во вода. а можам да разберам зошто сите ја хејтат Барса. да ги исплескаш сите тимови (Реал, Манчестер, Челзи, Арсенал, Милан итн.), да освоиш 13 титули за 3 години, најдобриот играч на Барса да земи 3 признанија во низа за најдобар фудбалер на планетата. епа сфаќам ве, и на вас ви е тешко

B

Beck's

Гостин
Сликава е од 9гаг.
9гаг е постеуван од милиони луѓе ширум светот секој ден.
И после пак некој нека рече дека само ние и " копиљаците" од маало мислиме дека Барса има помош од публиката...
Tocno slikava e od 9gag.

Moznost za upload na sliki u 9gag imate i vie i "kopiljacite" od maalo

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
If you have Valdez, we have CECH. If you have Puyol, we have TERRY. If you have Pique, we have LUIZ. If you have Alves, we have IVANOVIC. If you have Abidal, we have COLE. If you have Xavi, we have ESSIEN. If you have Iniesta, we have LAMPARD. If you have Mascherano, we have RAMIRES. If you have Sanchez, we have TORRES. If you have Pedro, we have MATA. If you have Messi, we have DROGBA. . . And finally, If you have Platini, we have SPIRIT, CONFIDENCE and THE WILL TO REVENGE!
Ма Немој Да Ме Јебеш :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321

еве ја вистината и убаво се гледа дека само раката на Пиќе беше пенал, само на некои не им одговара да кажат дека имаше пенал врз Анри на Кампот, дека за никаков старт Абидал доби црвен, дека Дрогба е уствари најдобриот глумец

а за твојта статија толку е фејл шо насловот гласи „Судијата ја отвори душата и призна дека и помагал на Барселона“ а никаде во текстот не пишува дека и помагал на Барса, туку дека грешел со судењето на цела утакмица. Ама како шо кажав, вие ќе си го толкувате на начин на кој вас ви одговара и ќе гледате спорни ситуации само кои се досудени во корист на Барса, така да вашата „вистина“ ви паѓа во вода. а можам да разберам зошто сите ја хејтат Барса. да ги исплескаш сите тимови (Реал, Манчестер, Челзи, Арсенал, Милан итн.), да освоиш 13 титули за 3 години, најдобриот играч на Барса да земи 3 признанија во низа за најдобар фудбалер на планетата. епа сфаќам ве, и на вас ви е тешко

Не ме заебавај бе, не сум навивач ни на тие ни на тие, ама да го речеш ова е срамота, и као навијач на Барса, бог да чува и да брани.

Свекој што тренирал фудбал или е судија ќе ти каже дека кога последниот човек од одбраната намерно го соборува играчот кој треба да излезе очи во очи со голманот е автоматски црвен картон, имаше влечење од Абидал и црвениот си е заслужен, лани Чиву доби за сличен прекршок над Пато директен црвен, значи нема муабет туе , за другава ситуација незнам !!

Они го толкуваат на нивни начин, а ми ставаш клипче овде на некое дете што што навива за Барса и пишува на шпански и мислиш дека цел форум овде се будали и ќе речемо, браво супер, у право е дечкото само еден пенал имало !!

Многу си ми контрадикторен дечко !!

Еве ти клип со аналитичари и играчи што играле цел живот фудбал на врвно ниво и освојувале титули и во своите дрќави и ЛШ

Според нив, 3 од 4 се пенали !!

Мислим дискусијава е безполезна, непланирам да ја напаѓам Барса или вас како навивачи, само морав да ти реплицирам пошто апсолутно многу глупости изнатресе !!

И незнам на крај краева што се замарате со вакви работи и сами се бламирате, очигледно е бе да му ебем мајката, очигледно е дека Барса е фаворизирана од некого кој врши притисок на судиите, кои се причините незнам пошто они се и вака и така јаки, но ете некогаш им доаѓа тесно на шупекот и им помагаат.
Гледате дека е очигледно и не се замарајте, вие сте најмалу криви уживајте си на победите на вашиот тим, ако ваквите победи ви причинуваат задоволство уживајте, ама не ми глумите овде девици марии дека не е така, кога цел свет гледа дека е така !!

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Се извинувам ако е ставена сликава претходно. Од Hot page на 9гаг е... :D

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Не ме заебавај бе, не сум навивач ни на тие ни на тие, ама да го речеш ова е срамота, и као навијач на Барса, бог да чува и да брани.

Свекој што тренирал фудбал или е судија ќе ти каже дека кога последниот човек од одбраната намерно го соборува играчот кој треба да излезе очи во очи со голманот е автоматски црвен картон, имаше влечење од Абидал и црвениот си е заслужен, лани Чиву доби за сличен прекршок над Пато директен црвен, значи нема муабет туе , за другава ситуација незнам !!
Не дискутирам за другите работи или било што ама стварно и најискрено ме интересира каде виде било каков физички контакт од страна на Абидал зошто јас не можам да видам кај се допираат?

KTBFFH

Schutzstaffel SS
Член од
19 август 2009
Мислења
137
Поени од реакции
269
Интересно е како навивачите на Барса во вторникот се повикуваа на изјавите на Гулит дека 2риот пенал со Милан бил во ред(незнам колку им беше точно ова ама ај),а за анализава менуваат мислење дека немале врска тие глупости на "искомплексираните" од Скај Спортс и викаат дека подеднакво биле оштетени двете екипи (1 црвен = 4 недосудени пенали,добра поента (y)(y)) .
Значи кога им одговара ги цитираат експертиве,а кога не им одговара даваат бедни контраргументи :tapp::tapp:

И пак нека го погледнат сите фанови на уефалона видеово и нека ги слушнат коментариве од луѓе што немаат врска со Челзи (2цата поранешни играчи на Ливерпул)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
@Марли
а тоа твојто шо го стави не е правено од некој хејтер на барса :tapp:
и де просвелти ме кај гледаш влечење кога му дадеа црвен на Абидал :facepalm:
сеа од инат вие можете 100 кила сол да изедете, џабе е

дрогба требаше да шутира гол да даде, не да се фрла дека стигне
--- надополнето: 6 април 2012 во 21:11 ---
:pos:

дури и за оваа утакмица извадиле (анти)видео... Не ми се верува... :pos:

толку ли бе ви се испрани мозоците да само ВИЕ ги гледате ваквите ствари !? o_O
да толку ни се исперени, шо кога не оштетат си траеме, не крекаме како вас (шо се фаќате за една одредена утакмица каде има спорна ситуација и е судено во корист на барса). а кога не оштетат тогај топлете си јајцата. шта више речи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom