UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Така, ајде Барса само напред се ви ебам судиски газлиња, дојдете на Челзи, дужни сте им.
Срамота е вакво судење, првиот пенал беше чист, вториот апсолутно немаше никаков пенал, каков смрдле од судија, Овребо бр.2.

Ќе им проработат на крај прскалките, не се нервирајте има уште 45 минути. ;)
мисли дека ќе дозволи судијата милан да иде натака, оваа година почна фудбал да гледаш ?

Некој сака да гледа финале какво што го самиот си го смислил. Поради тоа, екипите кои ќе го играат финалето најверојатно ќе бидат

УЕФАЛОНА vs УЕФАДРИД:icon_lol:

мисли дека ќе дозволи судијата милан да иде натака, оваа година почна фудбал да гледаш ?
Не од пред 45 минути почнав да гледам фудбал, пред тоа не ни знаев за каква игра се работи. :vozbud:

Ај нека му ја пишат титулата на Барса и нека бидат прв тим во историјата шо ќе ја одбрани титулата...

Срамота , за судијата не за Барса, судијата свирна пенал што не се свири. Требаше да покаже жолт и да се повтори корнерот, затоа што не беше изведен кога Неста влезе во дуел со играчот на Барса. Но и не е во ред да се плука по Барса, не се они криви. Сега навивам за Милан во второ. Правдата мора да биде задоволена. СМРТ ЗА СУДИИТЕ . Го расипуваат спортот дегени глупави. Дај боже што поскоро да се развие технологија , роботи , андроиди , шо било , преку кур од Судиите веќе.

Првиот чист, вториот престрого досуден.

Кој има дрим бокс нека пушти на Ал Џазира Спорт 3, великанот на Милан Руд Гулит е гостин, он и за вториот вика дека бил чист пенал.

Ако се гледа строго по правила, ова е пенал, затоа што Неста го држеше со раце. Ама реално, ни јас не би го судел ова.

Реално, пола судии ни првиот пенал не би го свиреле... :)

Се чудам од каде никнат овие судии? Мислам стварно,човеков прв пат у живот го гледам.....

Еве, мене како фан на Барса ми се згади од пеналот. Првиот беше чист како солза, втор чисти поклон. Се надевам Милан ќе даде брз гол у второ, за да биде задоволена правдата.
Очигледно Барса не може со италијански екипи.

Бре мајката, Милан да даде брз чист гол и правдата ќе бид задоволена ? Правдата ќе биде задоволена ако и за Милан биде досуден ваков пенал, мада знаеме дека никогаш нема да дојде до тоа.

Јас па будала очекувам Милан да оди понатаму, заборавив дека секогаш кога е густо за Барса е вака.

Првиот чист, вториот престрого досуден.

Кој има дрим бокс нека пушти на Ал Џазира Спорт 3, великанот на Милан Руд Гулит е гостин, он и за вториот вика дека бил чист пенал.

ne samo on, sea gleam analizi sekoj kazuva, It's a clear penalty. Da ne bese vtoriot i za prviot ke laea kucinjata taka da nema vrska :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom