UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Еве, мене како фан на Барса ми се згади од пеналот. Првиот беше чист како солза, втор чисти поклон. Се надевам Милан ќе даде брз гол у второ, за да биде задоволена правдата.
Очигледно Барса не може со италијански екипи.

Ова веќе претеризам е!Ова ако беше пенал.. ама ајде мислам барса игра.. Да му с еодили на човек да гледа интересна утакмица кога на крајот зане кој ќе иде понатаму со помош на судии!

ЗА КОЈ КУР СЕ ИГРА ЛИГАВА НА ШАМПИОНИ ?!?!?! ДАЈТЕ ИМ ЈА ТИТУЛАТА НА ЏУЏИЊАВА И ИЧ НЕКА НЕ СЕ МАЧАТ ДРУГИТЕ ! ! !

Дај уште на полувреме нека им ја дадат титулата на овие циганите ова е срамота веќе до кога судиите ќе им помагат :mad:

Мене ми е срам ова да го гледам, незнам како им е на навивачите на Барса.
Првиот пенал беше океј, сосема заслужен...
Ама да го досудиш вториов во натпревар за полуфинале е смешно и за срамење.:facepalm:

Ако се гледа строго по правила, ова е пенал, затоа што Неста го држеше со раце. Ама реално, ни јас не би го судел ова.

А па овој Неста прај фаул како да игра против Цементара , ефтини фаули безвезе...

само едно имам да кажам

хахахахахаххахахахахахахахахахахахахахаххахахахаха

Ќе им проработат на крај прскалките, не се нервирајте има уште 45 минути. ;)

Судијава во слободно време си ја гледал Интер - Џенова :icon_lol:

scaled.php

Да не е истиот што ја свиреше Интер-Џенова? :eek:

Пу да ти е*ем фудбал и све. Лани против Арсенал ги прогура судијата исто у 1/4 финале, еве и сеа.
Ич не ги поднесувам Милан, ама сакам да пројдат, да им се посерат на сред Камп Ноу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom