- Член од
- 10 јуни 2007
- Мислења
- 322
- Поени од реакции
- 156
Некоја фотка од вечерашниот натпревар со Романија, во кој победивме со 2 разлика (30-28)
Филип денеска беше меѓу подобрите, иако изигра едно 15-тина минути, многу се греши во Македонија за него.Инаку и јас сум против Филипче да е во репрезентацијата.
Али шта је, ту је.
Ни останува само да ги бодриме момците и да им посакаме многу среќа и голем успех.
Да ги видеше како играат и тие што беа, беа многу. Требеше влезот да биде слободен.Абе 6000 не ама барем да има атмосфера, ги испраќаме на најбитен турник со 1000 гледачи. Што е срамота, срамота е...
Тоа мора некое чудо да било.Филип денеска беше меѓу подобрите, иако изигра едно 15-тина минути, многу се греши во Македонија за него.
Кажувај која одмаБев на натпреварот. Незначаен од резултатски аспект со непотребни тензии. Ракометарите одиграа онолку колку треба за да победат. Многу лош менталитет сме во однос на тоа ако биде да биде со многу. Данците убаво ни покажаа што значи еден гол разлика, и никој не му беше важно што е со 1 гол разлика, освен на нас кој загубивме.Тие беа пресреќни! Победа си е победа со 1, 3, или 5 воопшто не е важно. Камо Германците и Швеѓаните да ѓи победевме со 1 гол разлика ич немаше да ми смета.
Но, мислам дека приметив една тактика што ќе ја применуваат во Гетеборг
Утре во 12:00 играат?
Несмеам може има некој шпиун швеѓанец или унгарец па ќе види [/quote]Кажувај која одма
Нели во 14:30 бе?Бев на натпреварот. Незначаен од резултатски аспект со непотребни тензии. Ракометарите одиграа онолку колку треба за да победат. Многу лош менталитет сме во однос на тоа ако биде да биде со многу. Данците убаво ни покажаа што значи еден гол разлика, и никој не му беше важно што е со 1 гол разлика, освен на нас кој загубивме.Тие беа пресреќни! Победа си е победа со 1, 3, или 5 воопшто не е важно. Камо Германците и Швеѓаните да ѓи победевме со 1 гол разлика ич немаше да ми смета.
Но, мислам дека приметив една тактика што ќе ја применуваат во Гетеборг
Утре во 12:00 играат?
Ај не зафркавај и ти, оти Швеѓаните ни ги снимија сите воиграни акции па да не не тепаа случајно? [/quote]Несмеам може има некој шпиун швеѓанец или унгарец па ќе види
Пред патот за Гетеборг, каде веќе во сабота од 14:45 часот го играме можеби клучниот натпревар против Унгарија, нашите ракометари ќе одиграат уште една контролна средба, утре од 12 часот во СРЦ Кале со истиот денешен противник.Нели во 14:30 бе?
Ај не зафркавај и ти, оти Швеѓаните ни ги снимија сите воиграни акции па да не не тепаа случајно?
Брз центар или нешто слично????[/quote]хаха добар си! Мислам дека во Гетеборг нема да се игра многу споро како во Србија , 3 натпревари се. Ете само толку
--- надополнето: 1 април 2012 во 23:40 ---
Пред патот за Гетеборг, каде веќе во сабота од 14:45 часот го играме можеби клучниот натпревар против Унгарија, нашите ракометари ќе одиграат уште една контролна средба, утре од 12 часот во СРЦ Кале со истиот денешен противник.
http://kurir.mk/sport/rakomet/66325-Rakometarite-ja-sovladaa-Romanija