edin4o
Продуцент
- Член од
- 4 април 2010
- Мислења
- 1.419
- Поени од реакции
- 461
Се продолжува, лично зборував со вработените...Да треба да продолжиш договор , лешпери се .
--- надополнето: 28 март 2012 во 16:37 ---
Мислам дека треба да продаваат, т.е. да даваат свои рутери и мислам дека така полесно ќе ги решат проблемите. Пример за подесување, доколку некој незнае да подеси (Static IP или DHCP, кај да стисне) исто како кај Т-Хоум. Така немора да го поставуваат прашањето: Преку рутер сте? Или ситуација: Ја сум си на рутер и женската од таму ми вика, ај одете десен клик на конекцијата и стиснете Repair...Бич, на РУТЕР сум, конекцијата иде преку РУТЕР, не преку LAN!да но со клонирање на мак адресата wilan, ги прашав дали да не треба мак на модемот рекоа дека не треба, после ми рекоа дека не треба никаква мак да се клонира само да ги рестатирам модемот и рутерот, итн итн итн. на карај како и што си мислев само требаше тоа прво да го направам и ич да не им се јавувам само ме измалтретираа
Така полесно би било, доколку би имало проблем би рекле што каде како да се направи, да знаат на што се...А не дали корисникот има/нема рутер...