(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Секоја чест за кемпбел ама нас ни е потребен корпулентен напаѓач, затоа е цела узбуна:smir:

Aко дојде некој по коруплентен напаѓач би се сменила цела концепција околу играта.Што фали играта со Руни и Тевез во фор.Супер играме.Ако дојде некој покорпулентен напаѓач цела игра во нападот би се вртела околу него,а во моментов дуото Руни Тевез ќе биде убиствено.Минатата сезона иако беше прва за нив,тешко дека некој ќе веруваше дека толку добро ќе комуиницираат.Што е до мене ако се зема напаѓач тоа нека биде Санта Круз или Хунтелар.Барем тие 2-ца не би барале првотимски статус на секој меч.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Aко дојде некој по коруплентен напаѓач би се сменила цела концепција околу играта.Што фали играта со Руни и Тевез во фор.Супер играме.Ако дојде некој покорпулентен напаѓач цела игра во нападот би се вртела околу него,а во моментов дуото Руни Тевез ќе биде убиствено.Минатата сезона иако беше прва за нив,тешко дека некој ќе веруваше дека толку добро ќе комуиницираат.Што е до мене ако се зема напаѓач тоа нека биде Санта Круз или Хунтелар.Барем тие 2-ца не би барале првотимски статус на секој меч.
Не велам дека не се добри Руни и Тевез, ама поради нивното постајано враќање назад, нема кој да седи напред, треба да ја земат топката од центар, да дриблаат и кога ќе дојдат пред гол немаат сила да ја дошутнат топката до гол.
И ако се земе покорпулентен центарфор, пак Руни и Тевез може да играат поповлечено зад него. Оваа година игравме успешно и во формација 4-3-2-1. Така да мислам дека нема да има проблем:helou:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Не велам дека не се добри Руни и Тевез, ама поради нивното постајано враќање назад, нема кој да седи напред, треба да ја земат топката од центар, да дриблаат и кога ќе дојдат пред гол немаат сила да ја дошутнат топката до гол.
И ако се земе покорпулентен центарфор, пак Руни и Тевез може да играат поповлечено зад него. Оваа година игравме успешно и во формација 4-3-2-1. Така да мислам дека нема да има проблем:helou:

да се надеваме дека САФ нема да направи грешка и ќе го избере најдорото за клубот за кое сум многу сигурен.:)

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Само да не е Бербатов, не можам да си замислам Бугарин во Манчестер Јунајтед

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Димче е Македонец, ако не си знаел :)
Чоек ај на ова малку не знам дали да се смеам дај линкче потврди ја тезава ова прв пат слушам.

Он Топик: Сеа дојдов од кеј ај кажете што е ова со берба што читам не ни го даваат нас?

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Знам дека е македонец. Знам и дека татко му е играл за Брегалница делчево.
Од Благоев град е ама никогаш од него немам слушнато да се каже дека е македонец.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Само да не е Бербатов, не можам да си замислам Бугарин во Манчестер Јунајтед
Глупости на кило!
Безразлика, важно е да знае да даде гол и да донесе победа, а не дали е Бугарин или Македонец!

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Не ми ја свати поентата. Зборот ми е дека никој нема да седи на клупа. Ке има доволно натпревари за да играат сите. Ке неможат тевез и руни да издржат напревари недела - среда а во некој периоди и по три натпревари неделно. Така да никој нема да седи на клупа. Ке има натпревари за сите да играат и дфа се докажуваат.:smir:
Абе друго е сега...може некој да се повреди(недај Боже),а кога ќе дојде некој послаб тим како Фулам,Хул,Болтон...тогаш треба да одмараат играчите од првиот тим,а ,,резервите,,(иако ние немаме баш ,,резерви,, туку мислам на оние што играат помалку или не се во форма,па за да си ја повратат) да играат.:wink:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Знам дека е македонец. Знам и дека татко му е играл за Брегалница делчево.
Од Благоев град е ама никогаш од него немам слушнато да се каже дека е македонец.
Абе јас на оние бугарскине цицка тв сум глеал реклами си го цепа бугарскиот така да не е македонче барем да беше за нас ќе играше

Глупости на кило!
Безразлика, важно е да знае да даде гол и да донесе победа, а не дали е Бугарин или Македонец!
А инаку и мене ми е гајле ама работата беше со овие ствари македонче не па да се разјасни

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
А вие деца сте ептен буквалисти бре да му еем :pos: не разбирате некои работи :)

бтњ ја се надевам на Силва сеуште, само ако Барса не го лапне пред Ферги и за напаѓач ми е сеедно, зошто ќе дојде светска класа, дали Анри или било кој друг, покрај ривалства стари, ценете и квалитет малце :helou:

И за крај, играјте менаџер :pos:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
кој било нека е само да дојде или берба или анри или хунтелер

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Поздрав до сите што го мразат Јунајтед :helou:

Manchester United are the best team in the world

"...The Top 10:
1. (1.) Manchester United FC England
2. (4.) Glasgow Rangers FC Scotland
3. (2.) Chelsea FC London England
4. (3.) FC Bayern Munich Germany
5. (5.) FC Barcelona Spain...."

Шо би рекол брат Чомбе - епа нема лабаво !!!

Long Live United

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom