(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас предлагам темава да не ја претварате во играчница и да дискутирате како досега. Анкети правете си по телефон, по пп, по профили, јор чојс.

Член од
17 декември 2007
Мислења
111
Поени од реакции
20
Ѓаволи предлагам да си направиме една анкета кој напаѓач сакате да дојде во Манчестер помеѓу
Бербатов
Хунтелар
Бензема
Анри
Давид Виља
кој и да дојде не е лошо ма да ја сакам некој од триото бензема хунтелар и виља

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Луѓе бензема од кога е одпишан од Манчестер. уште пред крајот на сезоната Јунајтед прикажа интерес он ги одби. Рече нејќе во англија

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Ја мислам од тие таму најбољи да дое Виља дека типот е :zver: и може да игра прва постава комотно место тевез според мене :helou:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Нема шанси!!!
Подобро да земеме некој квалитетен напаѓач за на клупа,а за помалку пари.
Тевез и Руни се во прв состав!:toe:

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Абе може да си земе тој квалитетен напаѓач и да си ги ротира во нападот како што прави во средината видовте ли минатата година никој пат не играше со ист состав од предходниот натпревар а тоа беше клучот на успехот со долга клупа и квалитетна така да јас сум за бензема

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Нема шанси!!!
Подобро да земеме некој квалитетен напаѓач за на клупа,а за помалку пари.
Тевез и Руни се во прв состав!:toe:
Како прво сезоната е многу долга и ке се натпреваруваме на многу фронтови така да ке ни треба поголем фонд на играчи за да земеме што повеке трофеи. А плус НЕДАЈ БОЖЕ да се повреди некој од нив двајца со правиме тогаш. Затоа мора квалитетно засилување во напад дефинитивно. Видовме и со Портсмунд тешко реализиравме. Давид Вила е фантастичен како и Хунтелар било кој од нив да дојде би било добар избор.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Секаков играч ке биде добредојден сега...Во право е forever_united ке играме на повеќе фронтови и играч од средина би ни дошол добро,играч од одбраната ,но највеќе ни треба класичен напаѓач зошто искрено со 2 тешко ке ни оди...Ке треба Кристијано да го правиме шпиц:toe:

Член од
11 август 2008
Мислења
15
Поени од реакции
1
od ronaldo godinava se ocekuvaaat 48 gola najmalku pa godinava neka zemat uste edna pojaka titula i neka bide TROJNA KRUNA papapapa

Startuvaaa so edna komjuniti shild kupot Za ubavo neka e:salut:

ronnie ke gazi godinava mislam i zatoa ako dojde nekoj ke mu posakame dobredojde a i ako ne dojde pak se vo top forma site i najmnogu barem ja godinava ocekuvam od Roonie

use berbatov ni fali i ke ni nema ramni edno tri godini:P:D:DDDD

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Како прво сезоната е многу долга и ке се натпреваруваме на многу фронтови така да ке ни треба поголем фонд на играчи за да земеме што повеке трофеи. А плус НЕДАЈ БОЖЕ да се повреди некој од нив двајца со правиме тогаш. Затоа мора квалитетно засилување во напад дефинитивно. Видовме и со Портсмунд тешко реализиравме. Давид Вила е фантастичен како и Хунтелар било кој од нив да дојде би било добар избор.
Абе не викам дека Виља не е фантастичен,само дека ако го купиме него може да се наруши атмосферата во тимот.Мислиш најскапиот трансфер во Британија(Тевез) ќе сака да седи на клупа???А Хунтелар или Бербатов би биле добри опции,би можеле да се прават ротации во нападот.Ако не еден од нив,супер би било да го купиме и Роке Санта Круз.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Абе не викам дека Виља не е фантастичен,само дека ако го купиме него може да се наруши атмосферата во тимот.Мислиш најскапиот трансфер во Британија(Тевез) ќе сака да седи на клупа???А Хунтелар или Бербатов би биле добри опции,би можеле да се прават ротации во нападот.Ако не еден од нив,супер би било да го купиме и Роке Санта Круз.
Тевез бара перманентен договор и ништо чудно да го добие во скоро време така да нема баш да му смета и малото стоење на клупа :)

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Не ми ја свати поентата. Зборот ми е дека никој нема да седи на клупа. Ке има доволно натпревари за да играат сите. Ке неможат тевез и руни да издржат напревари недела - среда а во некој периоди и по три натпревари неделно. Така да никој нема да седи на клупа. Ке има натпревари за сите да играат и дфа се докажуваат.:smir:

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Абе какво седење не клупа никој нема да седи на клупа, да не манчестер ке издржи без ни една повреда не дај боже цела сезона за тоа јас сум за квалитетен напаѓач сепак бензема ми е омилен играч и ми е голема желба да го видам во редовите на мојот омилен клуб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom