- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.781
- Поени од реакции
- 9.596
Иначе пошо не знаеш да читаш, ќе ти кажам пак.
Според мене дисот НЕ Е сниман ПРЕД тони и тони (превод, сега е сниман)
На иста страна сме али кој да сфати. Сложени реченици пишуем.

Иначе пошо не знаеш да читаш, ќе ти кажам пак.
Според мене дисот НЕ Е сниман ПРЕД тони и тони (превод, сега е сниман)
На иста страна сме али кој да сфати. Сложени реченици пишуем.
да ти го начука тебе тој бугарот.офф мајко... се дисале тие јадните со по 50 денари во џеб. За пазар и за тиражи ли се борат. ..
Ова ако не им е договор да се вратат меѓу живите и едните и другите, да се направи галама, пошто веќе ни средношколците што им одеа на настапи не ги ебат- еве на.
Нека земат пример од Кумновцине и Прилепчанине,... па и од Миста досадниот бугарин на крај краева, сите до еден се декани за нив.
А јас мислев дека само јас ги слушам Funkdoobiestко ви викам најјак ми е битот![]()
Каков семпл не зезај...цел бит е земен. Ако беше земен семпл можда би имала некоја мала сличност, ама битовите се од а до ш исти.^Сличен е да,сигурно е земен семпл.
И тоа што викаш направени се мали промени но во глобала тој е тој бит.Каков семпл не зезај...цел бит е земен. Ако беше земен семпл можда би имала некоја мала сличност, ама битовите се од а до ш исти.
Браво Mark Renton, секоја чест![]()
Абе океј е тоа за дис дека не мора свој инструментал, но сепак си има јака продукциска куќа зад него, студио ова она...кога ги имаш тие услови срамота е да рокаш на туѓ бит, се разбираме така?И тоа што викаш направени се мали промени но во глобала тој е тој бит.
Но за дис не мора да имаш свој сопствен инструментал.
Тоа не е теорија, тоа е информација која доаѓа од најсигурни извори, онака најсигурни.Другар, не сме мали деца јбг да не дриблаат со такви финти. Ако овај дис е сниман пред тој на Тонио, сигурно Тонио не би рекол дека тоа ќе го сторел сам (во дисот) за сам да се закопа како што е сега. Да бил тогаш сниман дисот сигурно и тогаш би бил објавен. Е сега кажав и претходно. Голем дел од овој дис е во релација на одговорот на Зен (гледано во текстот) и никој не можи да ме убеди дека не е сега сниман.
Трикот околу цела оваа фама дека дисот е сниман порано да се ичисти образот на Тонио Сан со тоа „Ќе го сторам сам“, ама кога јасно ќе се анализира тексот на ЛД лесно може да се дојде до констатација дека е сниман со револт по одговорот на Зен (зошто никој не очекуваше таков чекор од него). Тие приказни дека е порано сниман не можат кај секого да пројдат, затоа според мене таа теорија паѓа во вода)
П.С еве нешто од еден мој другар...чекам мислење