Прав си, али кузнај што игри си вртат меѓу себе. Како и да е, изглеа Легијата си прават простор да го заземат врвот. Очекувам од токсик да вратат Сиги и Кацар, а најако ќе биди за односот меѓу ЛД и Слаткар, пошо знаеме од секогаш не се мирисале тие двајца..Реков добро дека не сум информиран и не ме интересира воопшто кога е сниман, ама по моја логика е дека после одговорот на Зен зошто глупаво би била таа теорија ако се диса само а за тоа нема одговор. Прати го рефренот на ЛД (за друг пат избери за батл некој друг брат...) се концентрира на одговорот на Зен како и во друг дел ( во делот јас сум на приземје брат, ти си на ку*ов бе брат, замарам со фс, добро знаеш дека прв сум). Нема никаква логика да е сниман пред одговорот на Зен според ова, можда некој сака преку тоа да се оправда за таквиот чекор, но ако ја преслушаш добро се гледа дека со сигурност е сниман по тоа. Прати го само делот на крајот дека вика дека ќе биде против сите што ќе се*ат против Легија и тако даље, а колку што знам до одговорот на Зен немаше некој таков да направи нешто (од Токсикологија).
Затоа теоријата дека дисот е сниман пред одговорот на Зен паѓа во вода...
Секоја чест за ЛД, ама по ваквиот чекор се покажа каков лузер е уствари Тонио Сан, зашто сепак како што кажа но НЕ ГО СТОРИ ТОА САМ.
дисот е снимен од уште пред тој на тони и тони..„Не, не браќа, ова ќе го сторам сам.“ - Tonyo San
Лажго much?
Публицитетот се дига ненормално, едните вака другите вака така што се губи вниманието кон останатите рап групи што во моментов прават добар рап реални да бидеме. Е сеа или е тоа или стварно е пукнато меѓу нив, останува да видиме. Инаку, како да имаа толкава храброст да го направат тоа, сите се силни на мајкот.Прав си, али кузнај што игри си вртат меѓу себе. Како и да е, изглеа Легијата си прават простор да го заземат врвот. Очекувам од токсик да вратат Сиги и Кацар, а најако ќе биди за односот меѓу ЛД и Слаткар, пошо знаеме од секогаш не се мирисале тие двајца..
Абе шо се силат не ми е јасно и едните и другите. Ене кај се, нека земат нека се испотепаат еднаш убо и готово (АГО рецепт)..
Иначе тоа со РНС, ајде до негде си во право, али после неговиот стих според тебе никој друг од Легијата не смее да ги диса Токсикологија (иако Зен не е дел од нив..) ?
Остај таа теорија кога е сниман дисот...Добри причини ти наведов претходнодисот е снимен од уште пред тој на тони и тони..
Зен е Токсик ?
Да, и како коинциденција после дисот на Зен излегува „ненамерно“ ова, па коментари на youtube ТРГНЕТЕ ГО КЛИПОТ БЕ...дисот е снимен од уште пред тој на тони и тони..
Зен е Токсик ?
Добро бе ти знајш се. Има уште нешто што треба да знаеме ?Да, и како коинциденција после дисот на Зен излегува „ненамерно“ ова, па коментари на youtube ТРГНЕТЕ ГО КЛИПОТ БЕ...
Другар, не сме мали деца јбг да не дриблаат со такви финти. Ако овај дис е сниман пред тој на Тонио, сигурно Тонио не би рекол дека тоа ќе го сторел сам (во дисот) за сам да се закопа како што е сега. Да бил тогаш сниман дисот сигурно и тогаш би бил објавен. Е сега кажав и претходно. Голем дел од овој дис е во релација на одговорот на Зен (гледано во текстот) и никој не можи да ме убеди дека не е сега сниман.Добро бе престанете да го ставате видеото!!! Ни Пеше не сака да излезе сеуште ова во етер, инаку има спот дисот така да ваљда заедно ќе го пуштат. Фичо, ако си фан ќе го избришеш
И иначе не дека излашал Тони како „Ова ќе го сторел сам“, туку ова е снимено од многу оддамна.
Пер ја сум од ново лисиче, ми викаш дека сум пристрасник кон легијата?Никој не е инсајдер овде другар..ни ти ни јас. Ама направи добра и реална анализа на лириката, а не како пристрасник кон Легија...
Иначе пошо не знаеш да читаш, ќе ти кажам пак.Океј...моја грешка
Сепак, секој свое мислење и свој став има за оваа тема.
Ќе видиме дали токсиколозиве ќе враќаат или не.