Хип хоп културата во Македонија

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Иначе пошо не знаеш да читаш, ќе ти кажам пак.
Според мене дисот НЕ Е сниман ПРЕД тони и тони (превод, сега е сниман)
На иста страна сме али кој да сфати. Сложени реченици пишуем.
:pos::pos:Се прават киксови,посебно кога спремаш колоквиуми :P

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.782
Поени од реакции
49.645
офф мајко... се дисале тие јадните со по 50 денари во џеб. За пазар и за тиражи ли се борат. ..
Ова ако не им е договор да се вратат меѓу живите и едните и другите, да се направи галама, пошто веќе ни средношколците што им одеа на настапи не ги ебат- еве на.

Нека земат пример од Кумновцине и Прилепчанине,... па и од Миста досадниот бугарин на крај краева, сите до еден се декани за нив.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.916
офф мајко... се дисале тие јадните со по 50 денари во џеб. За пазар и за тиражи ли се борат. ..
Ова ако не им е договор да се вратат меѓу живите и едните и другите, да се направи галама, пошто веќе ни средношколците што им одеа на настапи не ги ебат- еве на.

Нека земат пример од Кумновцине и Прилепчанине,... па и од Миста досадниот бугарин на крај краева, сите до еден се декани за нив.
да ти го начука тебе тој бугарот.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Вака,овој дис е направен 2011 уште пред Одмазда не е ова ново снимено,т.е требаше да биде преставено како ново со новиот албум на ЛД ама ете му заебаа работа,и на почетокот на песната вика 2011.
100% ви зборам имам седено со LD се фалеше уште летото дека кувал дис.

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
emagare.caster.fm

АЈДЕ НА МАК РАП!!!!!!11111

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
^Сличен е да,сигурно е земен семпл.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
ко ви викам најјак ми е битот :свиркам:
А јас мислев дека само јас ги слушам Funkdoobiest :D
--- надополнето: 28 март 2012 во 21:08 ---
Едно од најдоброто според мене во овие времиња

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
^Сличен е да,сигурно е земен семпл.
Каков семпл не зезај...цел бит е земен. Ако беше земен семпл можда би имала некоја мала сличност, ама битовите се од а до ш исти.

Браво Mark Renton, секоја чест :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Каков семпл не зезај...цел бит е земен. Ако беше земен семпл можда би имала некоја мала сличност, ама битовите се од а до ш исти.

Браво Mark Renton, секоја чест :)
И тоа што викаш направени се мали промени но во глобала тој е тој бит.
Но за дис не мора да имаш свој сопствен инструментал.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
И тоа што викаш направени се мали промени но во глобала тој е тој бит.
Но за дис не мора да имаш свој сопствен инструментал.
Абе океј е тоа за дис дека не мора свој инструментал, но сепак си има јака продукциска куќа зад него, студио ова она...кога ги имаш тие услови срамота е да рокаш на туѓ бит, се разбираме така?

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Се разбираме братми но муабетот е можда му било мерак на тој бит да рецитира.

М

Мартин`

Гостин
Јако видео од 2004та година :D многу работи се промениле.. инаку има и рапување после 2:35

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Другар, не сме мали деца јбг да не дриблаат со такви финти. Ако овај дис е сниман пред тој на Тонио, сигурно Тонио не би рекол дека тоа ќе го сторел сам (во дисот) за сам да се закопа како што е сега. Да бил тогаш сниман дисот сигурно и тогаш би бил објавен. Е сега кажав и претходно. Голем дел од овој дис е во релација на одговорот на Зен (гледано во текстот) и никој не можи да ме убеди дека не е сега сниман.

Трикот околу цела оваа фама дека дисот е сниман порано да се ичисти образот на Тонио Сан со тоа „Ќе го сторам сам“, ама кога јасно ќе се анализира тексот на ЛД лесно може да се дојде до констатација дека е сниман со револт по одговорот на Зен (зошто никој не очекуваше таков чекор од него). Тие приказни дека е порано сниман не можат кај секого да пројдат, затоа според мене таа теорија паѓа во вода:))

П.С еве нешто од еден мој другар...чекам мислење :)
Тоа не е теорија, тоа е информација која доаѓа од најсигурни извори, онака најсигурни. :) Ваљда имаш хинт од кого

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
^Тури му курот бе брат и во песната на почетокот вика 2011.

Kajgana Shop

На врв Bottom