Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ништо ...апла ми отидоа нозеве ...нема шанси да истрчам 21 годинава ....ти ебам на втор километар почињаат нозеве да ми откажуваат - срање :mad:

Среќно на 7ми па на 6ти момци ...ако ме фати некој инат ќе дојдам али сумњам и до пола да стигнам !

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Што е со нозете? Кај те болат?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ја 90% ќе трчам 5че. Форава е иам лабараториски дента шо се задолжителни па ќе видам дали ќе ми дадат да ги одработам друга недела.

Член од
21 март 2012
Мислења
48
Поени од реакции
14
Acid na 21 planot e da se trca. A inace mi vikas doi na startot...pa za toa i mi treba mapa,kako da go najdam startot svakjas :D a nekako ke se istrcaat 21km valjda..ne e bitno vremeto bitno e dali mozam ili ne. a ke se trkam na 5km ozbilno na skopskiot maraton ;)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Што е со нозете? Кај те болат?

У последно време сегде (а највише квадрицепси) ...а иначе муки мачам уште одамна со задња ложа на двете нозе ...

На терапија кога бев ми рече тој истегнати лигаменти на двете нозе и кратки тетиви на двете нозе :)

Yes , i'm pretty much fucked :D (од тогаш 2 полумаратона истрчав as overweighted dude :P)

И сеа очигледно ќе мора да се иде на терапија пошо више не ни можам да трчам асално :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Acid na 21 planot e da se trca. A inace mi vikas doi na startot...pa za toa i mi treba mapa,kako da go najdam startot svakjas :D a nekako ke se istrcaat 21km valjda..ne e bitno vremeto bitno e dali mozam ili ne. a ke se trkam na 5km ozbilno na skopskiot maraton ;)
Де бе, па два пати погоре е пишано и објаснето... Ваљда знаеш кај е мостот „Близнак“ и што е означено на мапава :)

http://kajgana.com/polumaratonska-trka-na-7-mi-april-vo-skopje
"На 7-ми април, нa кејот на Вардар кај мостот „Близнак“ во општина Аеродром, невладината организација Интегритет Алфа и Омега во соработка со Маратон клуб Делта организираат еднодневен спортски настан кој ќе вклучува полумаратонска трка од 21 км, која воедно е дел од државното првенство во полумаратон, како и изборна трка за Светско и Балканско првенство во полумаратон кое ќе се одржи во Каварна, Бугарија..."

Член од
21 март 2012
Мислења
48
Поени од реакции
14
pojma neam kaj e mostot bliznak ne sum idel tolku dlaboko u aerodrom..ali na google maps bev i najdov kako da stignam do tamu ;)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Изгледа лошо ке биде времето на 7ми,како што гледам прогнози ке врне :(

Член од
21 март 2012
Мислења
48
Поени од реакции
14
ne samo na 7-mi..cel mesec e nikakov :/ nisho od trkive..

Член од
21 март 2012
Мислења
48
Поени од реакции
14
abe dajte nekoja playlista za trcanje ali so jaki pesni onaka so brz ritam ne mlitavi :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Ooooooo me shies ti,super vreme imas.Ja trcav so eden drugar i ne se forsiravme mn . A inace sme se razminale negde kaj aleksandar palas..ja na vrakanje ti na idenje :D
Јас префорсирав на патот натаму, па после ептен се влечев... Али видиш, не излегло лошо времето :)
И јас нема да форсирам пред полумаратонов на 7. април. Планирам до тогаш да трчам уште еднаш (среда или четврток) и да правам пауза до сабота :)

Ако видиш некој во вакви гаќици и патики, јас сум :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom