UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Немаше пенал од Абиати, ама пред тоа Санчез беше изваден од рамнотежа од друг играч и беше оневозможен да шутни, ама кој ти дава пенал за таков контакт... :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Да беше Боатенг у таа ситуација одма пенал ќе имаше:icon_lol:

Пак светкаат со ласериве. Меси и Алвес беа жртви од Барселона, и Но(ј)ер од Баерн пред крајот на 1п коа пуштив на 5+. Ретардирано е ова што го праат домаќините вечерва(Вчера не глеав, не коментирам)....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Koлку може да лаже една слика, намерно удри у него со левата за да изнуди као демек контакт ама судијата не наседна, благе везе немаше од пенал, и ја прво добив таков впечаток али супер одлука на судиите, не наседнаа, овој пат и оној судија што е до голот заврши добра работа.

п.с. А Ибра и Робињо нека утињаат вака шанси, Милан ако сака да помине мора 2 гола позитива да имаат.

Не ме заебавај.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
судијана врска немање секој фаул жолт картон до крај 10 души ке иаме со жолти

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.895
Не јади гомна за Лам, а судијата не отепа од жолти, 100% ќе имаме суспендирани со Реал... Нешто сме послаби на гости, ако не второ полувреме у Минхен ќе го јадат страшното нигериве!
Не мрси ,нели играше Лам со рака ?

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
За милан е важно да ги користи шансете затоа што и таќе тешко догаат до нив а тоа што го промаши ибрахимович е шанса ипол како и да е добра утакмица гледамо

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Koлку може да лаже една слика, намерно удри у него со левата за да изнуди као демек контакт ама судијата не наседна, благе везе немаше од пенал, и ја прво добив таков впечаток али супер одлука на судиите, не наседнаа, овој пат и оној судија што е до голот заврши добра работа.

п.с. А Ибра и Робињо нека утињаат вака шанси, Милан ако сака да помине мора 2 гола позитива да имаат.

Абе Санчез многу го исфилмува дуелот, али контакт имаше, така да немаше да згреши судијата ако свирнеше пенал.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
судијана врска немање секој фаул жолт картон до крај 10 души ке иаме со жолти
Marseille - Bayern Munich

picks over 5.5 yellow cards

odds 3.30 lutrija.hr 3.20 bwin

stake 3/10

by Goran

» Soccer » Europe » Champions League »

Koliko je ljubav između Njemaca i Francuza mislim da je malo publike kojoj to treba objasniti,ako ovo Marseille nemogu odigrati na nož neznam koji meč bi mogli možda sa PSG.u svakom slučaju dva potencijalna meča godine sa domaćina ovaj i PSG .Sudi Španjolac Carlos Velasco Carballo sudac sa najviše udjeljenih kartona u Primeri u ligi prvaka na 4.75 ove godine,Bayern radi duplo više kartona na gostovanjima,domaćinu brani treći golman tako da bi stoperi i bekovi ga morali štiti na ovako velikom debiju sa više prekida.Mislim da ima faktora i faktora zašto alimožda najbitniji zašto na ovako veliku kvotu napadam je strašna serija pogodaka na kartone pa nekako mislim da ili danas sam izvaran pa će biti 2 kartona ili sam ja njih izradio pa će biti 7-8 kartona ne vidim nikako sredinu ako se igra tvrdo biće ih ako odigraju mlako neće biti ni najmanja zadana margina..

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Значи какви не одлуки сме виделе за пенал многу лесно можеше и ова да биде, и искрено јас сум изненаден што не е досудено во полза на Барселона. И би сакал едно браво за судијата сега за сега многу е авторитетен да не го урочам.
Ако на некој не му е интересна утакмицава нека гледа тенис на спортклуб.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297

Не ме заебавај.
Е што, ко да не му ја залепи левата у раце ? Идеше на контакт, знаеше дека нема гол тука да даде, види каков правец доби топката откако ја удри па ајде, што биде-биде. Двајца судии го видоа ова од доста асален агол, паметно одлучија колку и да се буните, не е секој контакт под дифолт и пенал.

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Мене сепак ми се чини дека имаше пенал... како и да е, очекувам поголема доминација на Барса во второ полувреме, Пеп ако за нешто го бива за тоа е - да влијае на полувреме. Милан сепак има шанси со похрабра игра да извлече солиден резултат.

п.с. На некој Сопкаст со англиски коментатор да не му се наоѓа? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom