(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Да се потсетите на пресвртите на Јунајтед, во нив е и пресвртото во Торино против јуве!

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Tevez не е напаѓач :smir:
Па Манчестер веке неколку сезони игра без класичен напаѓач. Изгледа и натаму оди модернит фудбал ке одат во историја играчите како трезеге, инзаги, нистелрој и кај ми текна панчев што чекаат само на гол линија и се поклонуваат пред гол. Ај со среќа нека е вечер и барем 2 3 нула.

Член од
6 август 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
za vecerasniov natprevar protiv juventus i da ne napravime nisto nema da se razocaram zasto imame mnogu otsutni igraci kako sto se: anderson , nani , ronaldo , rooney , carrick , Hargreaves i park ...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Имате ли некоја информација дали ке ја даваат на А2 ?:tapp:Зошто нетот ми е многу спор и не можам да гледам ...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
ај да му посакаме добедојде на новиот член crven gjavol

на натпреварот со јувентус ке бидат показани освоените трофеи од премиер лигата и од лигата на шампионите
очекувам од ферги да го стави младиот напагач кембел заедно со тевез во нападот

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Имате ли некоја информација дали ке ја даваат на А2 ?:tapp:Зошто нетот ми е многу спор и не можам да гледам ...
Мислам дека нема да ја даваат на А2, јас дури и праќав мејл на А1, ама ништо не ми вратија. Инаку сега дознав дека ќе ја даваат на Раи Уно.

И да, Црвен Ѓавол, добредојде.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
кога дават фудбал на раи уно ја замрзнуват сликата секогаш е така и лига на шампиони да е ја замрзнуват сликата па да се надевам дека сега се ке биде ОК:toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
кога дават фудбал на раи уно ја замрзнуват сликата секогаш е така и лига на шампиони да е ја замрзнуват сликата па да се надевам дека сега се ке биде ОК:toe:
Е да, и јас мислам така, треба прво да се плати за да се гледа!

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Oва е вистина досега од кабелскиот ја имаат кратено кога има фудбал поточно од раи е кодиран каналот за кабелскиот оператор да не може да пренесува. Да се надеваме дека вечер ќе остават да изгледаме цел меч

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.030
Поени од реакции
1.517
Денес обавезно ке го глеам и баш као што кажавте вистински тест за манчестер пред премиер лига...а у комјунити шилд со кој ке игра некој знае? или уште немаат кажано? btw со срека нека ни е да ги срониме јуве:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom