Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Да се потсетите на пресвртите на Јунајтед, во нив е и пресвртото во Торино против јуве!
Па Манчестер веке неколку сезони игра без класичен напаѓач. Изгледа и натаму оди модернит фудбал ке одат во историја играчите како трезеге, инзаги, нистелрој и кај ми текна панчев што чекаат само на гол линија и се поклонуваат пред гол. Ај со среќа нека е вечер и барем 2 3 нула.Tevez не е напаѓач :smir:
Мислам дека нема да ја даваат на А2, јас дури и праќав мејл на А1, ама ништо не ми вратија. Инаку сега дознав дека ќе ја даваат на Раи Уно.Имате ли некоја информација дали ке ја даваат на А2 ?Зошто нетот ми е многу спор и не можам да гледам ...
Е да, и јас мислам така, треба прво да се плати за да се гледа!кога дават фудбал на раи уно ја замрзнуват сликата секогаш е така и лига на шампиони да е ја замрзнуват сликата па да се надевам дека сега се ке биде ОК
Е да, и јас мислам така, треба прво да се плати за да се гледа!
Тоа незнам, ама можеби вечер ќе ја даваат бесплатно.а кој треба да плати кабелскиот оператор или јас како корисник
можеш да ми кажеш колку троши од нетов? за цела утакмица колку мб ќе потрошам?
Тоа незнам, ама можеби вечер ќе ја даваат бесплатно.
некаде околу 200-300 mb во просек:smir:можеш да ми кажеш колку троши од нетов? за цела утакмица колку мб ќе потрошам?
Oва е вистина досега од кабелскиот ја имаат кратено кога има фудбал поточно од раи е кодиран каналот за кабелскиот оператор да не може да пренесува. Да се надеваме дека вечер ќе остават да изгледаме цел мечкога дават фудбал на раи уно ја замрзнуват сликата секогаш е така и лига на шампиони да е ја замрзнуват сликата па да се надевам дека сега се ке биде ОК