Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Не сум го приметил Добривоје дека играл на ЕП... :eek:
Ни брцна едно голче и на нас :D

Играше на полесните мечеви, на главните мечеви немаше некоја значајна улога...
--- надополнето: 26 март 2012 во 19:08 ---
ОФИЦИЈАЛНО:
Металург бара одложување на мечот, и мечот нема да се одигра.
Вардар сакаше да игра, али Металург го испраќа барањето до СЕХА, а овие мора да прифатат пошто веќе еднаш истото го направија со Загреб.
Да им ебам мајката, два пати им угодуваме на "големите" екипи :mad:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ни брцна едно голче и на нас :D

Играше на полесните мечеви, на главните мечеви немаше некоја значајна улога...
--- надополнето: 26 март 2012 во 19:08 ---
ОФИЦИЈАЛНО:
Металург бара одложување на мечот, и мечот нема да се одигра.
Вардар сакаше да игра, али Металург го испраќа барањето до СЕХА, а овие мора да прифатат пошто веќе еднаш истото го направија со Загреб.
Да им ебам мајката, два пати им угодуваме на "големите" екипи :mad:
Се надевам ќе му се врати на металург во домашно првенство, а во сеха лига нека освои загреб нема да ми биде криво ;)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
Се надевам ќе му се врати на металург во домашно првенство, а во сеха лига нека освои загреб нема да ми биде криво ;)
каков загреб бе мора или вардар или металург да ја освојат ова сеха лига..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Хахха а читајте овде што напишале :ROFLMAO:

http://www.kurir.mk/sport/rakomet/65481-Kurir-analiza-Kroacija-Osiguranje-Zagreb-–-Metalurg
Металург го очекува ‘Final four’ во СЕХА лигата и нова шанса за дуел против Загреб. Нормално доколку челниците на СЕХА меѓу кои се првиот човек на Загреб и првиот човек на Вардар Про и нашата федерација, не се договорат да направат компјутерска симулација за тоа кој ќе биде победник на лигата, па и тој ‘Final four’ да не се одигра како што нема да се доигра и лигата заради тоа што ним така им одговара, а при тоа Металург го извелче подебелиот крај играјќи згуснат распоред пред првиот натпревар од ЛШ против Загреб, додека Вардар за својот натпревар против Загреб знаеше дека нема да се одигра а и отиде во Прешов на екскурзија за да изгуби како би имал смисла овој мудар план на тие ракометни гуруа.

Која само невистина е пласирана во медиумов. Металург беше тој што ПРИФАТИ да не се одигра лигата, а Вардар НЕ ПРИФАЌАШЕ, а не обратното како што вели идиотов.
Али го разбирам, дури играше он ракомет, неговата екипа го лапаше секој меч од вардар, а сите знаеме дека комплексите се неизлечлива работа ;)
Што се нема да слушнеш и прочиташ во Проминчовските медиуми, а врвот беше кога на почетокот на Загреб-Металург коментаторот се избаци дека ова бил најголем успех на македонскиот спорт воопшто :facepalm:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
каков загреб бе мора или вардар или металург да ја освојат ова сеха лига..
Не знам дали ме разбра, мене ми е поважна титулата во македонско првенство отколку во сеха лига, еве нека ја освои метлаург сеха лигата, а вардар првенството на македонија ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=6820

Се испичкаа толку беше од силниот металург :(

Нека пратат младинци бе, што ме боли кур ако имале повредени играчи? Па нели и втора екипа имаат во прва лига, нели и со втор состав ќе не победеле?
И ние имаме густ распоред па што има врска тоа. Сега ако е густ распоредот ондак што ќе се случува во следните месеци кога се игра среда-сабота?

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=6820

Се испичкаа толку беше од силниот металург :(

Нека пратат младинци бе, што ме боли кур ако имале повредени играчи? Па нели и втора екипа имаат во прва лига, нели и со втор состав ќе не победеле?
И ние имаме густ распоред па што има врска тоа. Сега ако е густ распоредот ондак што ќе се случува во следните месеци кога се игра среда-сабота?
Ќе бегаат до 5 и 10 коло од супер лигата тука ќе мора да му се поклонат на Вардар :D

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Не знам дали ме разбра, мене ми е поважна титулата во македонско првенство отколку во сеха лига, еве нека ја освои метлаург сеха лигата, а вардар првенството на македонија ;)
Подобро е да биде обратно... Mислам за нашиот ракомет :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
погрешно мислиш, вардар е бренд и институција како што се барца, реал, итн. подобро е пелистер да биде јак наместо метлаург е тогаш ќе биде подобро за нашиот ракомет.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Сега треба да следи одговор од Сеха дали прифаќа предлогов на Металург ...?

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Да,Металург има боженствено право на ЛШ, Вардар треба да ги предаде натпреварите. Срам да им е на управата на Вардар што имаат аспирации и планови за освојување на домашното првенство. Ако имаат доблест за мак ракометот треба веднаш да се откажат и службено да го предадат првенството.

Каква напумпана еуфорија се случува во моментов за Металург,тоа чудо едно. Не зборам за фактичкиот успех на терен,секоја чест за тоа. Зборам за бекстејџ срањата, полни сали со манекени и позери, лупање во гради аааа металург и уште 300 вакви глупости.

Па порталиве спортски пишуваат за иднина во стил дека металург сигурно ќе игра во ЛШ, не ни помислувајќи дека имаат конкуренција во Вардар.

Другата сезона,по тоа што го читам од медоЛино, уште странци ќе се донесат, и со тоа ќе падне мантрата дека металург=мак репрезентација.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Да,Металург има боженствено право на ЛШ, Вардар треба да ги предаде натпреварите. Срам да им е на управата на Вардар што имаат аспирации и планови за освојување на домашното првенство. Ако имаат доблест за мак ракометот треба веднаш да се откажат и службено да го предадат првенството.

Каква напумпана еуфорија се случува во моментов за Металург,тоа чудо едно. Не зборам за фактичкиот успех на терен,секоја чест за тоа. Зборам за бекстејџ срањата, полни сали со манекени и позери, лупање во гради аааа металург и уште 300 вакви глупости.

Па порталиве спортски пишуваат за иднина во стил дека металург сигурно ќе игра во ЛШ, не ни помислувајќи дека имаат конкуренција во Вардар.

Другата сезона,по тоа што го читам од медоЛино, уште странци ќе се донесат, и со тоа ќе падне мантрата дека металург=мак репрезентација.
Пази богати Металург бил претплатен на титули и ЛШ?! Вардар како смее да помисли да му го загрози тронот! Вардар е реална закана за помрсување на нивните сметки и затоа сега им боде очи! И само нека продолжат да го потценуваат...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Проектот Металург е копија на Загреб...
Го уништија клубскиот ракомет во Хрватска.....
Сега се на добар пат да го сторат истото и во Македонија....
Само ние не сме Хрватска.....немаме млади таленти...
Ова за некоја година ќе има огромни последици по ракометот во Македонија....
И кој спонзор би се нафатил да вложи во една ваква лига,против Металург кој држи се во свои раце?
Остана уште Михајло...
Не знам како уште има нерви Михајло да вложува,секоја чест за човекот...
Но прашање е на време кога ќе откажи и тој,веќе сумите шо треба да се вложат за да се парира на Металург станаа седумцифрени....:eek:
+ и да вложиш пари треба да имаш влијание кај судиите,а кој ги држи судиите ја има пола титула во џеп.....
Да ти се плукнам во ракометот,го уништија спортот тотално.....

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653

Многу ретко гледам телевизија така да вакви работи немаат влијание на мене, немам ништо против Вардар, не би ми пречело Вардар да настапува во ЛШ, АМА ако направат тим достоен за респект, Последниот пат кога играа во ЛШ Михајло ги имаше испродадено сите квалитетни играчи, така да ако добро се сеќавам дома имаа само една победа. Епа не сакам да гледам таква наша екипа во ЛШ, сакам да гледам конкурентен тим. И Вардар да играше вака како Металург полна ќе беше салата со позери, да не има РК Вардар 5.000 свои навивачи. Јас не го отпишувам Вардар од борбата за титулата, баш мислам дека се опасни, но гледајќи по играчкиот кадар Металург имаат поголеми шанси.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Па добро, ние неутралните кои го подржуваме секој македонски клуб кој ја претставува Македонија на меѓународни рамки, би биле најсрекни кога Македонија би имала два претставника во Лигата на шампиони, засега Металург обезбеди директен пласман во лигата, еве Словенците од наредна година ке имаат два претставника како што можев да забележам од линкот кој што беше поставен.

Kajgana Shop

На врв Bottom