Ф
Фил Ајви
Гостин
I will hurt you for this... the day will come. And you think you're safe and happy... and your joy will turn to ashes in your mouth.Глупости, само серија е не мора толку религиозно да ја идолизирате.
I will hurt you for this... the day will come. And you think you're safe and happy... and your joy will turn to ashes in your mouth.Глупости, само серија е не мора толку религиозно да ја идолизирате.
А замисли ти како им е на тие што ја прочитаа петата и плус двете глави од шестата.А замисли како ни е на некои од нас што ги имаме прочитано книгите (освен 5тата нормално пошто сега излезе) ...
Не се разбравме, ја имам прочитано и петата, дури имав и преордер направено на Амазон пред да се знае датумот на издавање. Блајнд бајА замисли ти како им е на тие што ја прочитаа петата и плус двете глави од шестата.
Не се разбравме, ја имам прочитано и петата, дури имав и преордер направено на Амазон пред да се знае датумот на издавање. Блајнд бај
Band of Brothers е ретардирано добра мини серија, уствари повеќе ми личеше на филм расцепкан. Но ај да не забегуваме офтопик. Со буџетот што го има GoT одлично се држи.![]()
Да. Нешто како потсетување на поважни моменти од првата сезона е со коментар од некои од актерите, ама вреди да се изгледаGame.of.Thrones.S2E00.You.Win.or.You.Die.720p.WEB-DL.H264-BTN
Go izgledavte ova? Me ceka mene nekoj den veke, ne sum (mu) sednal..
Овде торенти забрането е да се бараат, нити смеат да се поставуваат.ај дајте некое линкче ако не е забрането да ги симнам 1ва и 2ра епизода,фала.
Tegla пиша дека има некој спојлери, па ја ќе си почекам да го глеам после 3-4 епизода.Game.of.Thrones.S2E00.You.Win.or.You.Die.720p.WEB-DL.H264-BTN
Go izgledavte ova? Me ceka mene nekoj den veke, ne sum (mu) sednal..