(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
А бре Нани сто ти требасе оваа со О`Шеј.Две страни изнапишавме за него. Али мислам дека си вративме добри спомени од претходни натпревари. А и плус те уверивме дека тој треба да игра во манчестер.:helou:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
А бре Нани сто ти требасе оваа со О`Шеј.Две страни изнапишавме за него. Али мислам дека си вративме добри спомени од претходни натпревари. А и плус те уверивме дека тој треба да игра во манчестер.:helou:
:helou: Sekoj si ima svoe mislenje za O'Shea ako misli Fergi deka e dobar neka igra vo United nie samo diskutirame :helou::helou:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Јунајтед се поврзува со Санчез

Удинезе тврди дека сметаат на услугите на крилото од Чиле, Алексис Санчез и покрај гласините кои го поврзуваат со Манчестер Јунајтед.

19-годишниот фудбалер ја помина минатата сезона на позајмица во Ривер Плате и извори во неговата родна земја тврдат дека Јунајтед бара евентуална замена за Кристијано Роналдо без разлика дали е за долг или краток рок. Санчез си гради импресивно резиме, но Удинезе инсистираат на тоа дека тој ќе остане на претсезонските подготовки со нив оваа недела бидејќи тој е клучен дел од плановите на Пасквале Марино.
Санчез вели дека "црвените ѓаволи" веќе контактирале со клубот, но Удинезе ги одбиле.
"Сите играчи во сегашниот состав се дел од проектот за старт на новата сезона и Санчез спаѓа во нив"- истакна спортскиот директор, Пјетро Леонарди за TodoFutbol.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
What do Arsenal fans do after wining the Champions League?

They put away their Play Stations.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
А вакви муабети за О'Шеј несакам ај малце да се потсетите

и за крај погледнете како им игра на најсељачкиот клуб на светот во нивните најизвикани години како галактико

:zver::zver::zver::eek:lee:

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
абе тоа е пред 2-3 дена само преведуват овие кога ке има дека официјално е потпишал тогаш ке веруваме а до тогаш да се надеваме дека ферги ке се премисли и ке тргне по хунтелар или бензема.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ако не дојде Бербатов, ќе останиме без засилување, бидејќи Хунтелар ван Бастен не го дава. :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.141
abe aj pretera totenhem sega bara 30 miliona funti

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Ајде и мој мал осврт на последните коментари поврзани со засилувањата и мојот омилен играч О`Ши....

Во врска со Димитар Бербатов....
Мислам дека е солиден играч кој би претставувал соодветно засилување во секоја смисла на зборот...бидејќи е играч кој искрено кажано ,покрај склониот на повреди Саха - многу ни недостасуваше во минатата сезона...и ни треба поради својата добра релизација и пред се корпулентност...
Јас искрено немам добри спомени от бугаров...пошто уште се случвит да се разбудам навечер и да се присеќам на тоа како не реши пред некоја година во полуфиналето од лига на шампиони кога ни закаче гол во полуфиналето...(шокккк добив)
Ама јебига еве сеа се сврте ситуацијата и големи се шансите да заига за нас...
Не ми се допаѓа што е бугарин,ама барем позитивна работа е што е балканец...добро знаеме какви се играчите од балканот-бескомпромисни и најпожртвувани за тимот...ако не друго барем нема да биде балерина или “робијаш“ ко португалецот....

За Хунтелар... - Е овој веќе беше мој прв фаворит за трансфер....да ви кажам искрено многу сакам да пристигне како заслување...незнам дали уште има влијание тоа што навистина посебно го ценев Руд,па можеби и затоа симпатиите кон играта на Хунтелар (како играч сличен на Руд) ми се големи...Ама многу битен елемент од неговиот трансфер е тоа што за него напредок во кариерата нема да биде седење на клупа, а сега за сега не можиме баш да му понудиме прва постава....но ако ферги планира почесто да ротира во нападот, и ако Роналдо направи трансфер од Јунајтед...мислам дека Хутер е добра и реална опција...(пошто би можел да се смени малце системот,па Руни или Тевез би играле поповлечено)

Во Врска со ЈОHN “Тhe Great О`Shea“.....

НЕЗНАМ КОЈ САМО НАПИША нешто против него!!!!!!
Само за илустрација...на неговите голови против Арсенал (со лоб удар)...или на тие против Нигерпоол во 90 мин. .....сум се соблекувал и сум трчал низ цела улица урлајки ко несалам...што заедно со голот на Форлан(против Челзи ,во купот,во 93мин. ,за победа 2-1,пред 4-5год.).... можеби ми имаат предизвикано најголеми чуства на еуфорија и исполентост со страст за пакост!!!
Така да НЕ ГО ЧЕПКАЈТЕ О`ШИ......тој е играчот кој иако нема некој преголем талент (тенеќе е,ич не го биват за нешто конкретно)... игра со целото свое срце...со целата своја душа за јунјајтед...човекот кој кажува дека кога игра за Јунајтед игра како негов начивач а не како играч кој заработува...О`Ши е човекот за кој Рој Кин изјави дека единствено тој може да ја пренесува својата харизма на љубов и посветеност не еден клуб ,како што тоа тој го правел...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ајде и мој мал осврт на последните коментари поврзани со засилувањата и мојот омилен играч О`Ши....

Во врска со Димитар Бербатов....
Мислам дека е солиден играч кој би претставувал соодветно засилување во секоја смисла на зборот...бидејќи е играч кој искрено кажано ,покрај склониот на повреди Саха - многу ни недостасуваше во минатата сезона...и ни треба поради својата добра релизација и пред се корпулентност...
Јас искрено немам добри спомени от бугаров...пошто уште се случвит да се разбудам навечер и да се присеќам на тоа како не реши пред некоја година во полуфиналето од лига на шампиони кога ни закаче гол во полуфиналето...(шокккк добив)
Ама јебига еве сеа се сврте ситуацијата и големи се шансите да заига за нас...
Не ми се допаѓа што е бугарин,ама барем позитивна работа е што е балканец...добро знаеме какви се играчите од балканот-бескомпромисни и најпожртвувани за тимот...ако не друго барем нема да биде балерина или “робијаш“ ко португалецот....

За Хунтелар... - Е овој веќе беше мој прв фаворит за трансфер....да ви кажам искрено многу сакам да пристигне како заслување...незнам дали уште има влијание тоа што навистина посебно го ценев Руд,па можеби и затоа симпатиите кон играта на Хунтелар (како играч сличен на Руд) ми се големи...Ама многу битен елемент од неговиот трансфер е тоа што за него напредок во кариерата нема да биде седење на клупа, а сега за сега не можиме баш да му понудиме прва постава....но ако ферги планира почесто да ротира во нападот, и ако Роналдо направи трансфер од Јунајтед...мислам дека Хутер е добра и реална опција...(пошто би можел да се смени малце системот,па Руни или Тевез би играле поповлечено)

Во Врска со ЈОHN “Тhe Great О`Shea“.....

НЕЗНАМ КОЈ САМО НАПИША нешто против него!!!!!!
Само за илустрација...на неговите голови против Арсенал (со лоб удар)...или на тие против Нигерпоол во 90 мин. .....сум се соблекувал и сум трчал низ цела улица урлајки ко несалам...што заедно со голот на Форлан(против Челзи ,во купот,во 93мин. ,за победа 2-1,пред 4-5год.).... можеби ми имаат предизвикано најголеми чуства на еуфорија и исполентост со страст за пакост!!!
Така да НЕ ГО ЧЕПКАЈТЕ О`ШИ......тој е играчот кој иако нема некој преголем талент (тенеќе е,ич не го биват за нешто конкретно)... игра со целото свое срце...со целата своја душа за јунјајтед...човекот кој кажува дека кога игра за Јунајтед игра како негов начивач а не како играч кој заработува...О`Ши е човекот за кој Рој Кин изјави дека единствено тој може да ја пренесува својата харизма на љубов и посветеност не еден клуб ,како што тоа тој го правел...
И јас го правев потполно истото како и ти.Не знам како не му се допаѓа О'Ши кога поради него цел ден бев во делириум откако ги смрзна сите на Коп во 90 минута.ТАквите играчи се ретки, јас го обожавам:helou:

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Може ке се смете ама на мене О Ши ми наликува на бензема мн во дриблингот.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Најдобрите играчи секогаш не ги решавале натпреварите. Затоа тука има играчи како Џон O'Ши да помогне во такви ситуации. За нас е доста корисен играч и треба сите да го почитуваме.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
И Флечер не го заборавајте, будала е дечкото :) увек Шминкерот и компанија не решаваат ко шо пиша Чомбе, епа баш така е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom