(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Луси Саха е пред трансфер во екипата на Сандерленд. Менаџерот на тимот, Рој Кин, преговара со Манчестер Ј. и со менаџерот на Французинот за откупување на договорот, откако Саха најави дека нема да остане во екипата каде минатата сезона едвај одигра неколку средби.

:helou:

G

Gray Foxx

Гостин
Некаде пишува дека Бербатов е веќе дел од Јунајтед, некаде пишува дека Тотенхем сакале 30мил.фунти а Јунајтед не давале повеќе од 24. Искрено, незнам што е запнал толки САФ со Бербатов, 30 МИЛИОНИ ФУНТИ ЗА 27 ГОДИШЕН БУГАРИН КОЈ ЌЕ СЕДИ НА КЛУПАТА АЛОООО??? За тие пари може да се купи и поквалитетен и помлад играч. Незнам зошто не тргне по Хунтелар, 24 годишна гол-машина.
Затоа што уште не е докажан Хунтелар во ПЛ!! Во последниве 3-4 години Фергусон за напаѓачите гледа да имаат играно барем една сезона во Премиер Лига (Тевез). Вака во Бербатов добива играч со искуство,докажен квалитет( иако не го сметам за добар играч,сепак во Манчестер ќе игра, а во тандем со Руни и компанија и ја ќе давам по 20 гола на сезона), агилност, и најважно играч кој игра со глава! Оти сега само Роналдо е способен за голови со глава, а малце е еден играч за клуб како што е Манчестер Јунајтед!!!
И знаеме дека Ферги не жали пари за играчи. Кога он не жали зошто вие се нервирате?????

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ферги сигурно повеќе од нас знае кој играч му е потребен, така да нема зошто ние да приговараме.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Затоа што уште не е докажан Хунтелар во ПЛ!! Во последниве 3-4 години Фергусон за напаѓачите гледа да имаат играно барем една сезона во Премиер Лига (Тевез). Вака во Бербатов добива играч со искуство,докажен квалитет( иако не го сметам за добар играч,сепак во Манчестер ќе игра, а во тандем со Руни и компанија и ја ќе давам по 20 гола на сезона), агилност, и најважно играч кој игра со глава! Оти сега само Роналдо е способен за голови со глава, а малце е еден играч за клуб како што е Манчестер Јунајтед!!!
И знаеме дека Ферги не жали пари за играчи. Кога он не жали зошто вие се нервирате?????
Не се сложувам со делот дека треба да игра 1 сезона во ПЛ. Роналдо, Нани, Андерсон, Видич итн. Мислам дека не ти држи оваа теза. А за играта со глава се сложува,:smir:
Мал јубилеј 100 пост.

G

Gray Foxx

Гостин
Не се сложувам со делот дека треба да игра 1 сезона во ПЛ. Роналдо, Нани, Андерсон, Видич итн. Мислам дека не ти држи оваа теза. А за играта со глава се сложува,:smir:
Мал јубилеј 100 пост.
Епа првен прочитај го делот кај шо викам дека бара НАПАЃАЧИ со искуство во ПЛ во ПОСЛЕДНИВЕ 3-4 ГОДИНИ,бива???

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Бербатов се покажа одлично во Тотенхем ама мислам дека 28 милиони фунти се премногу за него. Сепак Фергусон си знае најдобро дали ќе му се исплати инвестицијата.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.141
potpolno se soglasuvam so tebe vo tandem so runi tevez ronaldo podobra napagacka linija zdravje iskreno poveke sakam bebatov da dojde otkolku huntelar

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ке имаме добра троја роонеѕ - тевез - бербатов а тука е и младиот манучо .. опасни ке бидат :vozbud::vozbud:
нани- зашо да ферги да зема одбрамбен играч .. земааме двајца бразилските брака ...18годишни

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
ке имаме добра троја роонеѕ - тевез - бербатов а тука е и младиот манучо .. опасни ке бидат :vozbud::vozbud:
нани- зашо да ферги да зема одбрамбен играч .. земааме двајца бразилските брака ...18годишни
Tie se po 18 godini dodeka se priviknat na Angliskite uslovi , taa sezona ke bide teska da se zeme nekoj odbramben igrac za da ima svezina vo timot. :helou:

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Незнам од кај ви е тезата дека Бербатов не го бивало или ќе бил резерва, мене баш ми се допаѓа затоа што има голем процент на реализација и е доста корпулентен за дуел игра и игра со глава а знаеме дека Манчестер создаваат многу шанси ама некако слабо реализираат Руни и Тевез затоа мислам дека ќе биде добродојден Берба и мислам дека ќе игра со Руни заедно а Тевез ќе биде на клупа, но добро секој си има свое мислење само се сложувам дека се многу пари најмогу би требало 25м преку сила но чим САФ е цврсто решен за добра испланирана инвестиција не се штеди пари
И лани се бунев дека даде многу пари за Харгривс и бев убеден пола сезона додека стварно не почна да покажува игри како што треба особено кон крајот на сезоната кога беше најпотребно, значи за играч кој го бараат долго време и не се откажуваат од него има нешто не е за џабе

G

Gray Foxx

Гостин
Незнам од кај ви е тезата дека Бербатов не го бивало или ќе бил резерва, мене баш ми се допаѓа затоа што има голем процент на реализација и е доста корпулентен за дуел игра и игра со глава а знаеме дека Манчестер создаваат многу шанси ама некако слабо реализираат Руни и Тевез затоа мислам дека ќе биде добродојден Берба и мислам дека ќе игра со Руни заедно а Тевез ќе биде на клупа, но добро секој си има свое мислење само се сложувам дека се многу пари најмогу би требало 25м преку сила но чим САФ е цврсто решен за добра испланирана инвестиција не се штеди пари
И лани се бунев дека даде многу пари за Харгривс и бев убеден пола сезона додека стварно не почна да покажува игри како што треба особено кон крајот на сезоната кога беше најпотребно, значи за играч кој го бараат долго време и не се откажуваат од него има нешто не е за џабе
Без навреда, ама си чул ли за интерпукциски знаци????
Иначе се сложувам со постот! :smir:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Tie se po 18 godini dodeka se priviknat na Angliskite uslovi , taa sezona ke bide teska da se zeme nekoj odbramben igrac za da ima svezina vo timot. :helou:

тука се броун видич фердинанд о-шеа евра невил силвестре има овен може да игре како бек..... само ни фале уште еден напаѓач и доволно е :smir:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Manchester e najbogatiot klub na svetot ne se mnogu za nego 25milioni funti ako mislat deka ima perspektiva vo Berbatov.:helou:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
тука се броун видич фердинанд о-шеа евра невил силвестре има овен може да игре како бек..... само ни фале уште еден напаѓач и доволно е :smir:
O'Shea jas mislam deka ne e bas igrac za Manchester ama postignuva vazni golovi a Silvestre ne e veke na nivoto od porano. :smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
O'Shea jas mislam deka ne e bas igrac za Manchester ama postignuva vazni golovi a Silvestre ne e veke na nivoto od porano. :smir:
И на мене O'Shea ич не ми се свиѓа ...А Флечер многу ми се допаѓа како игра,само му треба некоја минута повеќе...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom