Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Јас решив веќе да не се заебавам во нашиве кладилници и да подсоберам уште некој денар па ќе отворам сметка и идам само на online betting и тоа само синглови па макар изиграм и 10 синглови од по 10 евра. Сега ќе ви кажам зошто...сакав да ја пишам сингл Цска-Билбао и ја гледам онлајн over 152 коша е 1.95. Барам по нашиве кладилници билтен да видам најниска граница каде има и во секоја ја имаше 154,5+, а квота 1.90. Ја пишувам сингл во копачка кога на ливче ми излезе 156,5+. Среќа испадна и тоа, ама па некогаш тие 5 поени ќе ми бидат клучни, а и онлајн квотата е поголема. Плус другарче ми кажува дека сега Барса-Гранада кога играле квота за Меси дава гол била 1.45. Па посигурно од тоа немаше. Меси хет-трик со Гранада била 5,75. Вчера ја видов Малага-Рајо over 10,5 корнери со квота 1.80. Мора тоа да се искористи..

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Ова Динамо е од Руска а СКА неможам да ги најдам , во која кладилница ги играш?
Sportlife inaku kako so ti kaza pogore SKA e ruski hokej ;)
--- надополнето: 23 март 2012 во 15:16 ---
Јас решив веќе да не се заебавам во нашиве кладилници и да подсоберам уште некој денар па ќе отворам сметка и идам само на online betting и тоа само синглови па макар изиграм и 10 синглови од по 10 евра. Сега ќе ви кажам зошто...сакав да ја пишам сингл Цска-Билбао и ја гледам онлајн over 152 коша е 1.95. Барам по нашиве кладилници билтен да видам најниска граница каде има и во секоја ја имаше 154,5+, а квота 1.90. Ја пишувам сингл во копачка кога на ливче ми излезе 156,5+. Среќа испадна и тоа, ама па некогаш тие 5 поени ќе ми бидат клучни, а и онлајн квотата е поголема. Плус другарче ми кажува дека сега Барса-Гранада кога играле квота за Меси дава гол била 1.45. Па посигурно од тоа немаше. Меси хет-трик со Гранада била 5,75. Вчера ја видов Малага-Рајо over 10,5 корнери со квота 1.80. Мора тоа да се искористи..
Немој да мислиш дека е подобро исти курац е дури онлајн полесно се гори :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
јас он лајн имам веќе две години и можамд а ти кажам дека полесно губиш пари..ќе се ислажиш ќе те манат впарите вмозок и ќе ги изиграш на погрешна како јас што имам направено мноу пати..џабе тоа он лајн не е измислено за џабе да си фрлат пари луѓето!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Онлајн играњето е лошо, една те падне одма се изнервираш и уплаќаш друга а кај обложувалниците барем додека да идеш повторно да ја уплатеш по пат се предомислеш. ;)

Член од
5 март 2012
Мислења
41
Поени од реакции
13
јас он лајн имам веќе две години и можамд а ти кажам дека полесно губиш пари..ќе се ислажиш ќе те манат впарите вмозок и ќе ги изиграш на погрешна како јас што имам направено мноу пати..џабе тоа он лајн не е измислено за џабе да си фрлат пари луѓето!
Мое мислење е дека секаде ти е ист ѓавол - самоконтролата е најважна, и онлајн и локални обложувалници се направени за иста цел. Секој што подолго време се обложува ги добива своите 5 минути - тука е моментот кога треба да одиш со ладна глава и да си речеш "стој, нема да фрлам пари на се и сешто, ќе играм сингл, дубл итн." а не веднаш да одиш и да пишеш на првите натпревари што се следни на понудата. И онлајн има свои добри и лоши страни - добро е што имаш дааааалеку повеќе опции за натпреварите, и ги имаш сите на дланка 24/7. Друга страна со две острици е обложувањето во живо , тука можеш да фатиш јака пара за кратко и да изгубиш јака пара за кратко време.
Како и да е, самоконтролата е најважна, другото е релативно - секогаш има фаворити кои дупат, затоа обложувањето на што помалку натпревари на тикет е подобра опција.

Он топик: Monaco 1 е добар тип - Chateauroux не е заинтересиран за прва лига пласман па ова е шанса на домаќините да се одлепат од групата за испаѓање.
Dresden - Munchen 1860 GG @ 1.8 и GG3+ @ 2.2 треба да се проба, имаат ефикасни натпревари меѓусебно + мали шанси за врвот на табелата па голови се очекуваат на двете страни.

Поздрав

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе за лажење, можам и вака да се излажам. :D Кладилницата ми е на 2 минути од мене. :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Абе за лажење, можам и вака да се излажам. :D Кладилницата ми е на 2 минути од мене. :D
Да али од лично искуство ти кажувам дека од онлајн нема позаебано нешто .. јас во кладилница максимум редам 2000 ден толку имам стаено макс. а на онлајн ги споебав 750$ на вилиамхилл за 2 сати ! е сега размисли ... тоа беше на почеток на оваа сезона летото работнички кога играше квалификации со тие транс нарва како се викаа ... си редев по 100 долари на точни резултати и ниеден не испадна .
Еве само мал дел ако не верува некој .
Untitled.png

Еве за денес 2 типа од мене Емен - Шитард 2
Хелмонд - Го ахед иглс 1
прочитав некаде дека со 5 последователни победи во холандска втора лига директно учествуваш во плејофот за прва лига .. хелмонд има 4 па со оваа може да си осигураат пласман и да си продаваат утакмици после .а шитард имаат 3 последователни и сега играат гости со најслабата екипа емен , а следното коло дома ја пречекуваат екипата на веендам која е 3та од долу .. со еден збор овие 2 утакмици се зицери денес.
И нормално јас нема петок да не ја изиграм Бастиа .. моја екипа .. денес ке ја пробам Т2 2+ . Среќно !

М

Мартин`

Гостин
Дабл за денеска, на мала уплата ..

Луштенау - Линц X
Виљареал - Мурсија X

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.376
Поени од реакции
325
Еве за денес 2 типа од мене Емен - Шитард 2
Хелмонд - Го ахед иглс 1
прочитав некаде дека со 5 последователни победи во холандска втора лига директно учествуваш во плејофот за прва лига .. хелмонд има 4 па со оваа може да си осигураат пласман и да си продаваат утакмици после .а шитард имаат 3 последователни и сега играат гости со најслабата екипа емен , а следното коло дома ја пречекуваат екипата на веендам која е 3та од долу .. со еден збор овие 2 утакмици се зицери денес.
И нормално јас нема петок да не ја изиграм Бастиа .. моја екипа .. денес ке ја пробам Т2 2+ . Среќно !
Nema druze ova vrska,vo holandija 2 se igraat 4 periodi po 8 kola sto davaat vsusnost 36 kola,i pobednikot vo tie 8 kola osvojuva zvezda so koja e plasiran vo play-off. Sekoj period si e prikazna sama za sebe,Do sega zvezda imaat Den Bosh,Zvolle i Sparta Roteram,a ovaj period mnogu verovatno ke go osvoi Wiliam 2 (najbogat tim vo 2 liga).Ako eden od osvojuvacite na periodot bide sampion,togas negovoto mesto go zazema sledniot na vkupnata tabela,po koja se dobivaat i ostanatite ucesnici vo play-off.

Inace za deneska
Wolsburg- HSV 2 (3.60 vo bundessport),X2 (1.75) za ziherasi

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
За денес:

Monaco : Chateraux 1
Siena : Olympiakos 1
Wolfsburg : Hamburg GG
Olhan. : Benfica 2
Excel. : Groningen GG3+
Villareal.B : Murcia GG 3+
Helmond : Go Ahead 1

61,9 коеф.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
за Утре мислам дека ќе влезат:

вест Хем-2 2.35 вест хем киксата три пати со ред и не му е за заебавање повеќе а имаат убедливо најсилен состав но од сплет на околности се најдоа зад ридинг...

Миделсборо-1 1.7 на Миделзборо победата му треба како за леб и играат таму со бристол сити кој се на долниот дел на табелата и се катастрофални на гостински терен...

Сити-2 1.65 на Сити мислам дека доволни му беа киксовите и манчини јасно соопшти дека само титула му е во мислите..и тоа само му остана немаат друга опција

Сандерленд-1 2.10 на Сандерленд не дека му треба но мислам дека ќе победи бидејќи е исклучително домашна екипа и игра против раштиманиот оркестар КПР кој ни самите не знаат како победија со Ливерпул а имаат преслаба одбрана..

Пескара-2 1.95 Пескара е убедливо најака екипа во Сериа Б ама со глупи киксови и таа како вест хем се најде на второто место и сега под хитно мора да победат ако сакаат да одат во сериа а..тренер му е земан кој користи формација 3-3-4(нема лабаво:D) и играат максимално офанзивен фудбал..

Стокпорт-Бат Сити-1 1.90 Стокпорт бодовите му требаат како за леб и играат дома против испадантите Бат сити кои имаат 24 поразии немаат за што да играат...

Соутхенд-2 2.50 во овој натпревар има и тоа какво мевце за нас..саоутхенд се борат за да влезат во првата англиска лига и се само на еден бод до третите Швезбери..имаат најдобар напад 64 гола и се најдобра екипа во лигата ан гостински терен со 12 победи и 39 постигнати гола(максимално офанзивна екипа)..играат против бристол сити кој и не му требаат бодовите многу имаат обезбедено опстанок а немаат никакви шанси за нешто погоре па затоа чиста 2-јка...

јас вака ќе ги уплатам со 50 денари што ќе испадни ќе видиме!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.879
Поени од реакции
6.937
за Утре мислам дека ќе влезат:

вест Хем-2 2.35 вест хем киксата три пати со ред и не му е за заебавање повеќе а имаат убедливо најсилен состав но од сплет на околности се најдоа зад ридинг...

Миделсборо-1 1.7 на Миделзборо победата му треба како за леб и играат таму со бристол сити кој се на долниот дел на табелата и се катастрофални на гостински терен...

Сити-2 1.65 на Сити мислам дека доволни му беа киксовите и манчини јасно соопшти дека само титула му е во мислите..и тоа само му остана немаат друга опција

Сандерленд-1 2.10 на Сандерленд не дека му треба но мислам дека ќе победи бидејќи е исклучително домашна екипа и игра против раштиманиот оркестар КПР кој ни самите не знаат како победија со Ливерпул а имаат преслаба одбрана..

Пескара-2 1.95 Пескара е убедливо најака екипа во Сериа Б ама со глупи киксови и таа како вест хем се најде на второто место и сега под хитно мора да победат ако сакаат да одат во сериа а..тренер му е земан кој користи формација 3-3-4(нема лабаво:D) и играат максимално офанзивен фудбал..

Стокпорт-Бат Сити-1 1.90 Стокпорт бодовите му требаат како за леб и играат дома против испадантите Бат сити кои имаат 24 поразии немаат за што да играат...

Соутхенд-2 2.50 во овој натпревар има и тоа какво мевце за нас..саоутхенд се борат за да влезат во првата англиска лига и се само на еден бод до третите Швезбери..имаат најдобар напад 64 гола и се најдобра екипа во лигата ан гостински терен со 12 победи и 39 постигнати гола(максимално офанзивна екипа)..играат против бристол сити кој и не му требаат бодовите многу имаат обезбедено опстанок а немаат никакви шанси за нешто погоре па затоа чиста 2-јка...

јас вака ќе ги уплатам со 50 денари што ќе испадни ќе видиме!
Како ги изанализира алал да ти е (y) да излегуваа нашите сметки на пазар, ќе се затвореа сите кладилници до сега али како шо велиме секогаш: вреди да се проба, не мора сите утакмици...Еве јас на пример ја предлагам по моите анализи Лацио-Каљари 1 1.85. Лацио има два порази со ред, а веќе му дишат во врат за 3-то место Наполи, Рома и Удинезе, а годинава само до 3-то место од Италија одат ЛШ, така да...1 а што мислите за денеска Амиен-Седан 2 ? Никаде не ја сретнав како предлог од фб мајсторите :pos: или од форумов. Седан во игра за пласман во прва лига, а играат со последните.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
афан лидо-порт талбот 2
често играат 3 за 3!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Како ги изанализира алал да ти е (y) да излегуваа нашите сметки на пазар, ќе се затвореа сите кладилници до сега али како шо велиме секогаш: вреди да се проба, не мора сите утакмици...Еве јас на пример ја предлагам по моите анализи Лацио-Каљари 1 1.85. Лацио има два порази со ред, а веќе му дишат во врат за 3-то место Наполи, Рома и Удинезе, а годинава само до 3-то место од Италија одат ЛШ, така да...1 а што мислите за денеска Амиен-Седан 2 ? Никаде не ја сретнав како предлог од фб мајсторите :pos: или од форумов. Седан во игра за пласман во прва лига, а играат со последните.
Лацио е без Клосе и Лулич и затоа не за џабе коеф е од 1.60 на 1.85
А и Каљари не е лоша екипа последните две кола дадоа 6 гола затоа јас лично ја избегнувам овоа а ти како си сакаш. ;)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Прегледај години наназад за лацио .. до февруари март е во топ 5-6 а после тоа оди во надолна линија .. паѓаат на 8-9 место ! секоја година е истото

Kajgana Shop

На врв Bottom