The Vampire Diaries

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
What what what what?
Аларик е Саманта? Ништо не сватив :confused:
Ме насмеа поштено со спојлеров :pos:
Туку вака сега, Аларик не е Саманта, туку муабетов беше дека Саманта го имала прстенот и од него се има збудалено и под негово влијание ги вршела убиствата, што значи дека и Аларик согласно се што се случува ги повторува злосторствата како и Саманта. Прстенот е клучен за се.:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Последнава епизода беше урнебес.....Духче и на фејсбук и тука ме изнасмеа со истиот коментар.....Саманта бил бе:pos:
Следнава епизода Damon for the win :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Како ја почнаа со Аларик и веста што ја пиша Рејнолдс на претходната страна ме натера да се замислам... со оглед на тоа дека со Дејмон ми се омилени ликови, стварно не би сакала да го килнат ко што си знаат...

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Before you totally freak out about Alaric’s livelihood, Deadline notes that “Davis will be available to make guest appearances in future seasons of Vampire Diaries.”

не му се знае иднината

the.cute.one :)

Some people eat to live , i live to eat <3
Член од
15 септември 2011
Мислења
56
Поени од реакции
14
Stefan -.-
--- надополнето: 22 март 2012 во 13:38 ---
Според рејтинзи и со оглед на тоа до каде се стасани со приказнава би требало да има.
Искрено според мене сигурно ќе има, не верувам они да страдаат, барем не годинава.
читав едно интервју со Paul (Stefan) и спомна дека ќе има четврта сезона и дека и во новата сезона ќе бидат присутни хибридите и Klaus :))))
--- надополнето: 22 март 2012 во 13:40 ---
Добро прашање, и јас немам начекано некоја информација за ова. Некој?
ќе има, бидејќи читам интервју и Paul кажа дека изгледа ќе и четврта сезона :icon_mrgr::icon_mrgr:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Го испуштија Аларик од раце во новава епизода.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не ставајте трејлери во темава, неможам а да не ги изгледам, а многу мразам трејлери да гледам o_O
Инаку добра беше новава, Џереми ќе го враќаат во игра најверојатно и конечно нешто и со Бони.

Ф

Фил Ајви

Гостин
значи сега планот е да убијат барем еден од оригиналните, најверојатно ќе се поделат па кој прв ќе успее во намерата, е сега не знам дали сум или против нив поради Елајжа

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ги изгледав последиве две наеднаш оти немав време претходно, шо да кажам едвај ја чекам наредната, има да биде јако!

Дејмон- цар, што можат 1000 постари и 10 пати појаки оригинали против него- НИШТО не можат.

Kajgana Shop

На врв Bottom