The Vampire Diaries

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ќе има 4 сезона ?
Според рејтинзи и со оглед на тоа до каде се стасани со приказнава би требало да има.
Искрено според мене сигурно ќе има, не верувам они да страдаат, барем не годинава.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
На замунда се со синхронизација на бугарски. Има некој торент без синхронизација да ми прати од новата 16 епизода?

G

_Ghost_

Гостин
Е како кога јас ја симнав 16та епизода но со бугарска синхронизација од замунда.
Ги пуштаат епизодите на одреден број членови на Замунда, нешто како trial, очекуваат реакции од помал број луѓе пред да излези за јавноста.
Немој некој спојлер да си споделил.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Ги пуштаат епизодите на одреден број членови на Замунда, нешто како trial, очекуваат реакции од помал број луѓе пред да излези за јавноста.
Немој некој спојлер да си споделил.
Нема врска воа шо кажа, епизодите на одреден број на членови? глупост. Неможе да ја стават епизодата кога не е испадната. На бугарска телевизија со бугарска синхронизација ја даваат во сабота и недела и стасани се до 2 сезона 16 епизода и така ги ставаат на замунда.

А епизодите си ги ставаат точно на време после премиерата.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Нема врска воа шо кажа, епизодите на одреден број на членови? глупост. Неможе да ја стават епизодата кога не е испадната.
Сигурен си? :pos:
Мене редовно ме ставаат у тие избрани членови, затоа више не ви пишувам тука како порано, да не кажам некој спојлер. :pos:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
На Мет Дејвис (Аларик) му е понудена главна улога у нова CW серија Cult, ако ја прифати (најверојатно) пошо нели се работи за главна улога, значи заминува од Вампириве за четврта сезона.

Ако испадне вака, голема штета. Покрај Бони, омилен лик ми е (n)

Член од
18 јуни 2008
Мислења
50
Поени од реакции
16
Па еве го и 15 март, можеме да започнеме одново :)

G

_Ghost_

Гостин
What what what what?
Аларик е Саманта? Ништо не сватив :confused:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom