Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
за репрезентацијата е тој нее за никој тим
Нека си плати ФИГЦ таман има опција нашиот стадион за надградување и оп ете убав стадион за Италијанската репрезнтација :)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Кога било на Вембли...?Вембли е изграден пред неколку години а колку што памтам не се играла до сега Лигата на Шампионите таму .
Сериозно? не го гледаше финалето на ЛШ минатата година?
--- надополнето: 20 март 2012 во 19:57 ---
За Вембли биле потрошени 1 Милиарда евра вооооооооооооооооов .
Па се прашувам ке го земе ли некој тим или така ке фака прашина .
А кога пак некој фудбалски тим играл редовно на Вембли?
Вембли е во сопственост на ФА и таму мечевите ги игра Англиската Репрезентација како и финалето на ФА купот кое се игра на овој стадион.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Gledam Mesbah bek ke im igral! Epa Epa ako e pameten Conte ke im rece da trcaat se od tamu :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.628

Juventus (4-3-3): Storari; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Del Piero, Vucinic.

A disposizione: Manninger, Caceres, Marchisio, Padoin, Estigarribia, Quagliarella, Borriello.
All. Conte.

Milan (4-3-1-2): Amelia, Antonini, Mexes, Thiago Silva, Mesbah; Aquilani, Seedorf, Muntari; Emanuelson; Ibrahimovic, El Shaarawy.

A disposizione: Abbiati, Bonera, Yepes, Gattuso, Nocerino, Maxi Lopez, Inzaghi.All.: Allegri.

ГО НЕМА :гомце: ВО ПРВ ТИМ: ОВА ЗАСЛУЖУВА УШТЕ ЕДЕН ФРЕДИ МЕРКЈУРИ

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Сериозно? не го гледаше финалето на ЛШ минатата година?
--- надополнето: 20 март 2012 во 19:57 ---

А кога пак некој фудбалски тим играл редовно на Вембли?
Вембли е во сопственост на ФА и таму мечевите ги игра Англиската Репрезентација како и финалето на ФА купот кое се игра на овој стадион.
Па токму тоа сакав да го кажам,не е добро да се играат само неколку натпревари годишно на таков прекрасен стадион .

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Дајте стрим квалитетен од Sopcast. Имам еден ама сликата ја отвара дел, и ја дела на два.

Kajgana Shop

На врв Bottom