UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
да ви еб*м детските расправии уште не почнале 1/4 финалињава они се расправаат за полуфиналиња и кој тим имал боље десен бек или кој на кого повеќе ке го дриблал

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Toрко ај најди дек сам пишал дек Рибери/Робен се подобри од Роналдо/Ди Мариа, Гомез од Бензема итн. Никаде не пиша дек Баерн е јак, само пиша дек не сте толку јаки како што пишуете. Или читате си како што ви вас одговара.
Глеам дек иде овој така да више не ви ни реплицирам.

Многу си ги потценил Апоел :pos:

:pos: :pos:
Torko, pa ti celo vreme zborish kako Baern mame ke mu ebe na Real be. Nikoj ne rece deka Real e bog ebaago , ti go potenciras celo vreme toa.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
@Cold Sky
Нигер не сум ти некаков фан на Баерн , ама ако мислиш дека сте ѕверови што освоивте еден куп у последни 3 години тогаш џабе пишуем. Се направивте најака екипа во свет од тоа што тепате по 3-4 разлика екипи како Еспањол, Осасуна, Сантандер и сте први во Примера.
Во ЛШ не важат резултати и местата од Шкот.. овој Шпанско првенство, таа "буѓавата" лига, "Најаката и најатрактивна" лига, Калчото. Овде даваат сите 110% , не се важи дали е 1 или 15 место у Лига. Ливерпул коа освои заврши во Англиско 5ти. Милан 2007 не беше прв.

Ди Мариа 2 години се расправам дека у голема утакмица ќе се изгуби тотално.
Уште чекам да ме демантира.
Роналдо незнам ама често знае во важни моменти да го снема или себичноста да му се истакне.
Единствено од тој твој "најдобар" напад во овие крајни фази(со исклучок на Апоел) што мислам дека може сам да реши утакмица е Кака. Се враќа во форма, а веруј твојот напад Ангел, Бензема, Хигуаин па и Озил можат вода на носат на овој.
Шкотско првенство а 5 екипи вкупно и во двата купа...Озил затоа баварците плачеа кога бевте во криза,зошто не го зедовме Озил,кој има највеќе асистенции во Ла Лига,а за Ангела очигледно не си го гледал Реал баш најдобро.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
По една англиска, шпанска, германска и италијанска во финале :P

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Bas da vidime Real kolku e jak ako igra polufinale so Baern. Bas so CSKA poslednata 2-3 sansi im dozvolija u prvo poluvreme, prasanje e da bese nekoj poiskusen dali ist epilog ke imase natprevarot. Ne veruvam deka Murinjo nesto taktizirase, nego stvarno im e za nikade odbranata.
Inaku Baern-Barsa tipuvam, mada se e mozno.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Се ќе си излези на виделина...откако Барселона во реваншот на САн сиро играше со 50% од своите можности дури на мајтап си додаваа во неколку ситуации победија со 2-3 во небитен натпревар баш ме интересира Милан како ќе излези на крај со мотивирана Барселона посебно ако игра со комплетен тим..и да што толку сигурни дека Челзи ќе помини??..па со онаква катастрофална игра што ја прикажаа против Наполи(иако победија со 3-1) не заслужваат да се наоѓаат во полуфинале ..времето ќе покажи!

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Се ќе си излези на виделина...откако Барселона во реваншот на САн сиро играше со 50% од своите можности дури на мајтап си додаваа во неколку ситуации победија со 2-3 во небитен натпревар баш ме интересира Милан како ќе излези на крај со мотивирана Барселона посебно ако игра со комплетен тим..и да што толку сигурни дека Челзи ќе помини??..па со онаква катастрофална игра што ја прикажаа против Наполи(иако победија со 3-1) не заслужваат да се наоѓаат во полуфинале ..времето ќе покажи!
Не бе, ни малку не си пристрасен при пишување на овој коментар.Реалност = 0.

Што нема да прочиташ, со 50 % од своите можности играла Барса на СанСиро, искрено дали си ти нормален што пишуваш ? Знаеш колку смешно звужиш со ваква констатација. Те мислев за попаметен али океј те разбирам ипак навивач на Интер си.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

Што нема да прочиташ, со 50 % од своите можности играла Барса на СанСиро, искрено дали си ти нормален што пишуваш ? Знаеш колку смешно звужиш со ваква констатација. Те мислев за попаметен али океј те разбирам ипак навивач на Интер си.
разбирам уживај...немора секогаш буквално да ме разбираш јас немам ништо против Милан туку ме нервираа некои фанови тука на Милан што се правеа стручни со коментарите демек судиите ги заебаја на таа тотално небитна утакмица а комплетно заслужено си изгубивте ...се гледаше од демирхисар и подалеку дека играчите на Барселона го играа тој натпревар како на одмор да се отидени и дека не даваа сто проценти од своите можности тоа ми беше муабетот..не значи дека ќе изгубите сега фудбал е се е можно ..иначе да нормален сум комплетно ако сакаш и крвна слика сосе упут ќе ти доставам само пријави желба:D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917

ne zaboravaj...tuka se uvek fanovite na juve !!! :D

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
разбирам уживај...немора секогаш буквално да ме разбираш јас немам ништо против Милан туку ме нервираа некои фанови тука на Милан што се правеа стручни со коментарите демек судиите ги заебаја на таа тотално небитна утакмица а комплетно заслужено си изгубивте ...се гледаше од демирхисар и подалеку дека играчите на Барселона го играа тој натпревар како на одмор да се отидени и дека не даваа сто проценти од своите можности тоа ми беше муабетот..не значи дека ќе изгубите сега фудбал е се е можно ..иначе да нормален сум комплетно ако сакаш и крвна слика сосе упут ќе ти доставам само пријави желба:D
Океј ако си нормален таков и да ми останеш уште долго време. Пак малце си претеруваш во коментарот како Барса си дошле на одмор и си изиграле тотално релаксирачка утакмица незнам или јас сум гледал нешто друго и сум тотално грешка или ти малце си повеќе критички настроен кон Милан. Јас видов дека Барса и те како имаше желба да победи на тој натпревар, играа и фајтерски, борбено и покажаа голема желба да отидат како победници што и се потрудија на крај. Е сега ти дали сакаш да го омаловажуваш Милан тоа е веќе сосема друга работа.

Како и да е тоа е твое мислење.

Ај малце да сменам тема некако се чуствувам како дежурен џандар па на секој лош коментар упатен кон Милан морам да реплицирам .. еве едно интересно видео од страна на УЕФА односно мини серија ќе биде ѕирнете ја.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1770529.html

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Пхахаха.. немој да ме смееш. Очаен си и ти се гледа во пишуваното дека предвреме го отпишуваш твојот "ЈАК" тим. Само тоа е.. еднаш ке пројдат во 1/4 финале после 1000 години па си мислат дека ЛШ ке освојат. т.е. нафурани се максимално :D
А мојот тим додека моментално има смена на генерација, ПОВТОРНО се лидери во АНГЛИЈА, за разлика од твојот што кога последно освоија ЛШ, од тогаш за ЖИВИ ги немаше се до лани.
Како и да е, немислам да се расправам кога се знае кој ке иде понатаму. Ретко кој навивач може суштината да ја свате зошто сите си живеете во некои свои филмови како тоа сте најјаки со тоа вашите 7 трофеи кои ЕДИНСТВЕНО тие ви се у уста.
Секоја чест на исклучоците :D
Со среќа! (y)
Јас очаен ? Па ти тука го дрвиш за Милан со недели бе дете.Очигледно е дека си дете па неможеш да го сватиш мојот пост во кој што нема ништо непознато ама толку ти фаќа црпката.Јас нигде не го отпишувам Милан само ја кажав моменталната состојба плус убаво напишав дека можеме да ја поминеме Барса.
Сакаш да ги омаловажуваш успесите на Милан во ова натпреварување и по дифолт испаѓаш глуп.Прашај некој што гледа фудбал повеќе од 3 години и ќе сватиш колку се бламираш дур се обидуваш да плукаш по Милан и неговите играчи.
Пак испаѓаш глупо дете и се обидуваш да истуркаш нешто што никој го нема кажано.Најди да видиме кој се тие што ги зборат тие 7 титули па ќе правиме муабет,а до тогаш ќути и чекај да дојде викенд да го гледаш твојот тим.
--- надополнето: 16 март 2012 во 18:24 ---
Тие што рекле дека Милан е оштетен од судиите се 100% во право.Ти колку сакаш можеш да го негираш тоа и да си правиш филмови као демек Барса се заебавале ама грешиш.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Torko, pa ti celo vreme zborish kako Baern mame ke mu ebe na Real be. Nikoj ne rece deka Real e bog ebaago , ti go potenciras celo vreme toa.
Ти глуп ли си бе ?
Дек пишав дека Баерн ќе го тепа Реал ?

Шкотско првенство а 5 екипи вкупно и во двата купа...Озил затоа баварците плачеа кога бевте во криза,зошто не го зедовме Озил,кој има највеќе асистенции во Ла Лига,а за Ангела очигледно не си го гледал Реал баш најдобро.

Ве цитирав зашто направите дека Реал без проблем ќе го помине Баерн како Шкендија да е.

Ебати попалените деца, недај боже да пишем дек мислим и Карваљо почна слабо да игра, одма ќе вратите како Бадштубер е тапа у споредба со него(тој и внук ми кој има 10 години го знае ), Брено е пироман, ВБ е: идиот,неспособен,дрво.

Ај коа почнавме да ги мериме ајде пишете ми Ди Мариа каде се истаканал со пример у некоја утакмица против јака екипа у прошли 2 сезони. Тотално се губеше против 50те дуели против Барса прошли 2 години кога го пушташе да игра.

Никаде не пишав дека Баерн е појак само пишав дек веќе не важи кое место си у домашно првенство и дека Роналдо е топ стрелец у Примера итн.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Како прво: My gut says дека победникот од Баерн - Реал ќе освои.

Се молам само сите од Баерн да се здрави, факт е дека Реал има поголема длабочина во тимот. Нас ни требаат сите здрави и прави - тогаш може да се носиме и тогаш има крв да падне на тој двомеч. Секогаш биле епски овие натпревари а сега па мислам како никогаш претходно ќе е ебачки дуелот... „Втората сезона на Мурињо“ дали ќе фати и годинава или па мотивот на Баерн за финале дома во Минхен ќе преовлада - ќе видиме.

Не веувам дека АПОЕЛ и Марсеј ќе се нешто повеќе од статисти.

Од другата страна на ждребот - Барса е супер тимот, вонземјани и се по ред ок, знаеме. Ама никако не мислам дека е однапред решен овој натпревар со Милан. Нити па мислам дека Бенфика е без шанси со Челзи... Не знам, нешто ми кажува дека Челзи и Милан ќе играат 1/2 финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom