Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Овие што играат против билбао дефинитивно НЕ се Манчестер Јунајтед :tapp: какви само напади прави билбао и само тие напаѓаат во второто полувреме :mad:
--- надополнето: 15 март 2012 во 20:20 ---
Погба влегува? Толку од победа на овој натпревар :mad:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Добро бе што кур прај фергусон? Знае кај тера ? Никад до сеа не сум го осудувал не сум го критикувал ама сеа неможам да ќутам! Единствено за овој пораз само него ќе го кривам.. И што кур му е со Смолинг што го стај сеа.. Ем повреден ем да игра.. Стај напаѓач бе алоо!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Свакаме немаат мотив за ЛЕ,но ова што се случува е срамота :facepalm:
Неможат 2 паса по ред да сврзат,се виде уште пред утакмицата дека стариот се откажа од ЛЕ кога започна со тој состав и таа формација...

Еве ги Погба и Смолинг....нека им е честито на баскијциве... :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
САФ дефинитивно си игра курташак оваа година у Европа... :tapp:

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
ете и 2:0... ах беееее

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Кој напаѓач што вие јас не знам како може да се надевате на пласман понатаму. Се знаеше после утакмицата на ОТ дека на Фергусон не му е до ЛЕ оваа сезона.

Ќе се концетрираат на ПЛ до крај и то е то.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Велбек место Гигс... Леле тињариииии :facepalm:
--- надополнето: 15 март 2012 во 20:25 ---
Да игравме против Барселона ќе изгубевме исто ко што изгуби Баер.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Кој сака нека ме критикува ама ова е за секаква осуда! :mad: Ако веќе му беше планот да се предава шо кур го чува Руни, а?!?!?! Шо кур! Испадни со нерешено, со победа од 1 разлика, бори се до крај, а не со катастрофа! На крај и 4-0 нека заврши, ебаве глупите. Ме нервивра ептен кога вака килаво се однесуваат. :tapp:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
Знам дека сте нервозни и се што би пишал некој фан на друг клуб може да го сфатите како провокација, ама стварно се чудам, и ептен ме интересира која е причината за оваа незаинтересираност и несериозност во Европа годинава?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Лекција по модерен фудбал од Атлетик Билбало број 2 тотално не надиграа Баскијците

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Знам дека сте нервозни и се што би пишал некој фан на друг клуб може да го сфатите како провокација, ама стварно се чудам, и ептен ме интересира која е причината за оваа незаинтересираност и несериозност во Европа годинава?
Затоа што на фергусон помило ке му беше да игравме вчера лига на шампиони отколку денес лига европа, и затоа што во прв план му е титулата во Премиер лига

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Кладилниците, пологично објаснување немам :facepalm:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Евра пред да заиграме рече дека е ова срам за МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД да игра во Лига Европа,демек екипите се... :гомце:
А денеска ни ја загинаја топката....
Јас дома кинам живци, они си го :drk:....
Одбраната швајцарско сирење.... само то че речам.

Kajgana Shop

На врв Bottom