Абе по што утврди дека е јак стратег. Јас тоа чекам да го видам следната сезона кога он сам ќе си го создаде тимот и од 0 ќе почне, а не на ретходно купени игачи од страна на Мурињо кои беа ѕверови. Така и јас можам да идам менаџерМене Грант ме плаши, многу јак стратег е.
Му верувам на Ферги, да беше друг ќе се нервирав уште повеќе, вака повеќе сум смирен... Ама пак многу се нервирам и само на тоа мислам.
и кај вас не е сјајно.... рајкард....До вчера фарбавте ѕидови кога гледавте слика на К. Роналдо а сега викате да си ебе матер
Јас никогаш не сум рекол такво нешто.Никогаш Роналдо не ми бил толку омилен играч.Не велам дека не го сакам, го сакам, ама не ми е ни оддалеку омилен играч.Ниту сум фарбал ѕидови со него ни ќе фарбам.Ај поздрав:helou:До вчера фарбавте ѕидови кога гледавте слика на К. Роналдо а сега викате да си ебе матер
Саха како Саха со 11 несеци во годината со повреда не ни е потребен, но потребен ни е напаѓач за замена на Руни и Тевез. Шампионски тим градиме а немаме трет напаѓач...Добро, Саха може да влезе во последните минути да ја осети атмосферата, ако е веќе решен мечот.
Доста му беше во Манчестер, више не ни е потребен.