Многу домаќинска фаца има...
Абе се е океј со ваквите таленти само што овој и да стане играчиште ,одма ке ја летне во некој од клубовите од фудбалската елита од која Интер се повеке се одалечува за жал.Морати е гение,за толку краток период од најјак клуб на светот ,да го направиш тежок просекус,за тоа стварно треба голема дарба.Да му ја ебам мамицата у сред пичка!!!!Primavera:
Igrac utakmice je Daniel Bessa strelac 2 gola , Brazilac(Italy u18) iz grada São Paulo sa 19 god pokazuje ogroman talenat dosad je postigao 8golova i 4asista , trenutna vrednost mu je oko 500 000e . Mozda cemo ga vrlo brzo ako ovako nastavi igrati gledati u prvom timu FC Intera !
Ако сакаш да му ја е*еш мамицата на Морати,ќе треба да станеш горбар,пошто не верувам да е жива!Абе се е океј со ваквите таленти само што овој и да стане играчиште ,одма ке ја летне во некој од клубовите од фудбалската елита од која Интер се повеке се одалечува за жал.Морати е гение,за толку краток период од најјак клуб на светот ,да го направиш тежок просекус,за тоа стварно треба голема дарба.Да му ја ебам мамицата у сред пичка!!!!
Васе легендо!Ако сакаш да му ја е*еш мамицата на Морати,ќе треба да станеш горбар,пошто не верувам да е жива!
Благодарам Кобе!Васе легендо!