Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Primavera:
Paolillo je za InterChanel izjavio: Bravo za Bessu,Juana i Castaignos odigrali su veoma dobru utakmicu . Veoma je lijepo videti igrace da dodju igrati u primaveri sa toliko zelje i truda , Ranieri sada ima jos dvojicu vrhunskih igraca . Nemojte zaboraviti da Juan nije odavno imao utakmice ali danas je odigaro kao pravi profesionalac , a sta reci za mladog Castaignos momak ima neverovatan osijecaj za davanje golova i za prostor . Imamo prave mlade talente i na to smo ponosni !

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Дај кога ќе најдете видео постирајте овде :)

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Primavera:
Igrac utakmice je Daniel Bessa strelac 2 gola , Brazilac(Italy u18) iz grada São Paulo sa 19 god pokazuje ogroman talenat dosad je postigao 8golova i 4asista , trenutna vrednost mu je oko 500 000e . Mozda cemo ga vrlo brzo ako ovako nastavi igrati gledati u prvom timu FC Intera !

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.182
Поени од реакции
13.029
Primavera:

Igrac utakmice je Daniel Bessa strelac 2 gola , Brazilac(Italy u18) iz grada São Paulo sa 19 god pokazuje ogroman talenat dosad je postigao 8golova i 4asista , trenutna vrednost mu je oko 500 000e . Mozda cemo ga vrlo brzo ako ovako nastavi igrati gledati u prvom timu FC Intera !

Абе се е океј со ваквите таленти само што овој и да стане играчиште ,одма ке ја летне во некој од клубовите од фудбалската елита од која Интер се повеке се одалечува за жал.Морати е гение,за толку краток период од најјак клуб на светот ,да го направиш тежок просекус,за тоа стварно треба голема дарба.Да му ја ебам мамицата у сред пичка!!!!

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Абе се е океј со ваквите таленти само што овој и да стане играчиште ,одма ке ја летне во некој од клубовите од фудбалската елита од која Интер се повеке се одалечува за жал.Морати е гение,за толку краток период од најјак клуб на светот ,да го направиш тежок просекус,за тоа стварно треба голема дарба.Да му ја ебам мамицата у сред пичка!!!!
Ако сакаш да му ја е*еш мамицата на Морати,ќе треба да станеш горбар,пошто не верувам да е жива!

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
^^ Кутињо стрелец на 2 гола за Еспањол на полувреме.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Кутињо , секоја утакмица е еден од најдобрите поединци на Еспањол. Дури и поразот од Реал со 5-0 успеа да се издвои со неколку добри потези (читај, кичма на карваљо).. детево не смее да се продаде по никоја цена. Станува збор за вистински Вундеркид... секоја чест.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Проблемот е тоа што кај нас има преголем притисок и плус ќе се погодат вакви како раниери и нема да го играат!

Kajgana Shop

На врв Bottom