Фан Клуб: Интер

Само 5 минути гледав, баш Милито кога го утна пеналот. :D
Неможам да коментирам за играта ама според составот мислам дека сме играле барем солидно за разлика од претходните натпревари каде наликувавме на третолигашки тим.
Тапа бевме, и двете екипи беа тапа, во контра тргнуваме со Снајдер Милито и Форлан, цел среден ред дремеше во место, ми падна жал за Снајди... Катастрофа...

Тапа бевме, и двете екипи беа тапа, во контра тргнуваме со Снајдер Милито и Форлан, цел среден ред дремеше во место, ми падна жал за Снајди... Катастрофа...
Значи денес сме наликувале на второлигашки тим, не на третолигашки. Ипак, има напредок. :D

Неможи да речиме дека сме биле добри, ако сме ги разбиле дури во последните неколку минути, и сме постигнале гол, до тогаш и не се ни трудевме нешто повеќе да направиме. Едино во прво пречката на Снајдер и пеналот што беа шанси.
Како и да е, на крајот победата се рачуна, се друго е најмалце битно, барем во овој момент, кога сме во најголемата криза од основањето на клубот.
И после ќе се радувале за головите, ами ќе се радуваат..

Што е тука добро цел натпревар се мачиш против едни киево.

Значи денес сме наликувале на второлигашки тим, не на третолигашки. Ипак, има напредок. :D
Тоа веќе да :)
Али изненадно, и Киево наликуваа на слаб тим, затоа тепавме :)

Одамна го немам ова пишано тука, честито победа Интераши и да ви се множат до крајот на сезоната.. А за со Марсеј ве играм на сите пари! :свиркам:

Одамна го немам ова пишано тука, честито победа Интераши и да ви се множат до крајот на сезоната.. А за со Марсеј ве играм на сите пари! :свиркам:
Се надевам дека немаш многу пари :)

Обавезно тоа, како што можевте 7-8 кола да немате победа, вајда ќе можете и да вржете 2-3 победи сеа! :D
За да си ги вратиш парите што ќе ги преебеш во вторник.:D

Иначе додека сме кај играта, само дресовите означуваа дека се игра прволигашки фудбал и името на тимовите.. другото беше *ти ли ме турна или сам паднав*

Иначе додека сме кај играта, само дресовите означуваа дека се игра прволигашки фудбал и името на тимовите.. другото беше *ти ли ме турна или сам паднав*
А изнудивме два пенали, иако едниот не беше свирен :)

Колку сме очајни, куку леле :)

А изнудивме два пенали, иако едниот не беше свирен :)

Колку сме очајни, куку леле :)
И третолигаш може да изнуди пенал да го еам :D .. ние еден не сме реализирале, сакаме друг да ни свирнат.:X3:

Ај бе не баксузирај :D, ја преес ги враќав за од Катанија, сеа пак ли да се враќам :D

Победивме бе:pos:

не ни ја гледав ама претпоставував дека сме очајни и за никаде..но то е то Мајкон се враќа и веднаш победивме..колку е само клучен за овој тим и сеуште ми е чудно како можи пак тој да ни е најдобар играч..па ако не е ни чудно тоа што 7 натпревари неможевме гол да постигниме бидејќи нормално Мајкон не играше..вака од него падна и првиот и вториот гол каде навлече играч и додаде до Занети..

и ве молам најдете изјава на раниери да се посмеам на неговите глупости сигурно некој бисер има изјавено:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom