Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
А ја сум втора смена у школо и се молим да се игра кај 7-8, на раат да гледам, а не да има бегање, ионака бев доста отсутен:D
Ако не боље ти е цел ден да не идеш, полесно ќе се оправдаш :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Доста ми е од оправдања више. Абе последен час среда имам сметководство, може да ме пушти без гајле, ионака имам 5 :D

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Не знам дали гледавте вечерва Јунајтед-Билбао.
Ова што го играше Билбао е модел како ние треба да играме и се надевам дека Роби и играчите ја гледале утакмицата. Фантастично движење со и без топка, нон-стоп беа у движење (нешто што нашите играчи слабо го прават), пресинг и одма кога ќе освојат и ќе тргнат у контра имаат по неколку играчи напред. Ја сум воодушевен :cuc: Бјелса земај го Роби да учи од тебе:D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ти требаат и играчи поскапи од кило ракија за да се движат со и без топка :D

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Има такви у екипа. Можда се уште премлади за така да играат у Европа, ама у ЈСЛ мора да доминираат:)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
У пичку матер колку ми се свиѓа гостинскиов црвен дрес! :D
--- надополнето: 10 март 2012 во 16:14 ---
Ќе ми објасни ли мене Роби ако го прашам зошто Каду не игра стартна, а и Вешовиќ богами, или барем да го сѕтаи од 60-70та минута? :cautious:
Инаку честито победа, нека кикснат стокиве после незгодни им биле увек Слобода нив.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
И вас ве љуљаше Јаворот па го победивте :icon_lol:
Ова е клучното ;)

Не така лоша утакмица денес, мада може подобро и тоа многу. Она што ми остави најголем впечаток.

-Покажан карактер. Губиш 1-0 со лоша игра, ама посе се соземаш и го вртиш резултатот(y)
-Младеновиќ :cuc: Таму негде пред крај на натпреварот, го гледам шиба по лева страна како да е прва минута и бааам голчина и тоа со десна нога. Браво царе.
-Миливојевиќ :cuc:. Гарантирам дека би играле подобро кога Роби би го играл на неговата природна позиција-задњи везни, наместо Миќко. Не беше лош денеска, напротив супер беше, одлична контрола на топка, јак шут, прегледност на игра, сигурен пас + учествуваше во акциите на сите голови. Али, ипак многу подобар би бил кога би играл малце поназад.
-Евандро. Фала курцу стариот Евандро. Го има свегде на терен, се враќа назад ја зема топката од одбраната и повлекува напад. Ги правеше шашма Јавориве.
-Милуновиќ. Влезе на мала врата, а ќе излезе на голема. Не беше нешто запазен денеска ама по неговата страна бевме најопасни. Само така нека продолжи.

Ова беа позитивните впечатоци, сеа негативните.
-Пак се опуштаат, се осеќаат премногу комотно кога ќе поведат. Среќа па овие беа баш Јаворови дрва, иначе тешко нас.
-Мијаиловиќ. Несомнено е дека има потенцијал, ама еве више две утакмици по ред е еден од најлошите на терен. Примениот гол е негова кривица. Мора малце да се лади на клупа, а место него да игра Каду, а Миливојевиќ да се врати поназад.
-Лазовиќ. Дечково почна да се курчи. Или превише солира непотребно, или греши у додавања или се крие од топка. Како да му удри у глава тоа дека е најдобар играч. Може и он да се олади малку на клупа.
-Микиќ. Уф, на лето обавезно десен бек нов. Не ја бива со него никако. Добар е он у дефанзива, ама у напад е лош, затоа и слабо се користи десната страна.

Се на се, добро е, ама секогаш може подобро:)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Kако и да е ја свртивме што ми го разубави денот!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Знаев дека ќе киксне стоката, ги осетив па и ливче пуштив Х!! :D Е сеа што Лузерпул ме заеба тоа е друго :cenzura: Топи сееее -6 !!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Не биле така недостижни тие 10 бода у п***у матер. Благодарност до Слобода за услугата. Ајде сега има цела полусезона за надоместување на 6 бода разлика, колку толку ги имаме работите сега во наши раце што не беше случај пред две кола:)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Слабо што игравме игравме првиот дел од сезоната, но овие стокава сами се убија со смена на станојевиќ и донесување на овој грант...!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Не се залетувајте многу, ако овие не победиле уште у вториов дел. Да ве потсетам дека пред две сезони и ние имавме убава предност, ама знаете што се случи после. Ние да си гледаме за себе т.е да победуваме, а за нив ич гајле не ми е, само нека продолжат вака :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Денес на ЈНА имало рекордни 21000 посетеност :pos:
Па ако се погледнат проблемите во групата, насилството кое владееше, па и со проблемите во тимот околу управата... Сега за сега добро е, а дека е рекордно, не е, имало и повеќе... Step by step ;)

И да, квалитет, не квантитет :)

Kajgana Shop

На врв Bottom