The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има 4 сезона ?
Според рејтинзи и со оглед на тоа до каде се стасани со приказнава би требало да има.
Искрено според мене сигурно ќе има, не верувам они да страдаат, барем не годинава.

На замунда се со синхронизација на бугарски. Има некој торент без синхронизација да ми прати од новата 16 епизода?

Па и овие ненормалниве ставиле сезона 2 епизода 16 и јас си гледам дека е епизода 16 и си спуштам. :pos::pos::pos: Прелажуваат луѓе со ова.
ти сезоната си ја промашил ама нема везе :D

Е како кога јас ја симнав 16та епизода но со бугарска синхронизација од замунда.
Ги пуштаат епизодите на одреден број членови на Замунда, нешто како trial, очекуваат реакции од помал број луѓе пред да излези за јавноста.
Немој некој спојлер да си споделил.

Ги пуштаат епизодите на одреден број членови на Замунда, нешто како trial, очекуваат реакции од помал број луѓе пред да излези за јавноста.
Немој некој спојлер да си споделил.

Нема врска воа шо кажа, епизодите на одреден број на членови? глупост. Неможе да ја стават епизодата кога не е испадната. На бугарска телевизија со бугарска синхронизација ја даваат во сабота и недела и стасани се до 2 сезона 16 епизода и така ги ставаат на замунда.

А епизодите си ги ставаат точно на време после премиерата.

Нема врска воа шо кажа, епизодите на одреден број на членови? глупост. Неможе да ја стават епизодата кога не е испадната.
Сигурен си? :pos:
Мене редовно ме ставаат у тие избрани членови, затоа више не ви пишувам тука како порано, да не кажам некој спојлер. :pos:

На Мет Дејвис (Аларик) му е понудена главна улога у нова CW серија Cult, ако ја прифати (најверојатно) пошо нели се работи за главна улога, значи заминува од Вампириве за четврта сезона.

Ако испадне вака, голема штета. Покрај Бони, омилен лик ми е (n)

Па еве го и 15 март, можеме да започнеме одново :)

What what what what?
Аларик е Саманта? Ништо не сватив :confused:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom