Пост на кој сте се изнасмеале

lol jass bevv vo skopjee ama ACAB imase okollu 10 000 se mislev malku dali idam da navivam za Shkendija ili na vojna :) i jas vo 2010 2011 bev ama ti si zaboravil koga si bil :vozbud::D:ROFLMAO:

POZZZ DO SITE

Sredd skopjeee ti go pikavv :D i ti dojdevv bezz problemiii i idevv kako dojdevv :ROFLMAO:viee spievteee :ROFLMAO:

p.s da ne dojdete slucajno vo strugaa :ROFLMAO:
:pos::pos::pos:
Тоа се случува кога братучед и братучетка ќе поминат една вечер во густото сено :icon_lol:

Mozok e chudo!! Imaat mnogu eksperimenti napraveni bash za tie nevidlivi poraki shto direkno ti vlagaat vo podsvest zatoa znaat shto pravat. Inache filmovite na Desney se proekcija na razni psihodrobni drogi. :))) Polybius e najjakata igra nekogash na pravena vo odnos na tie '' nevidlivi poraki '' , chekirajte ja igrata ako ne ja znaete i ne ste slushnale za nejze, mnogu e NENORMALNA. Fliperska e igrata, nikoj ne go znae krajot i imash dejstvo slichno kako LSD, i mozhesh da si go isperesh pametot.

:pos::pos:
сигурно мислел на опојни дроги и психотропни супстанции
:pos:

Предлагам темава да се прекрсти во ,,Луди огласи,, и да продолжиме да постираме вакви и слични смешни чудни и бизарни огласи затоа што апла ги има:) Еднаш на пазар3 најдов оглас во кој се продаваше возрасен волк како домашен миленик. Огласувачот во описот меѓудругото напиша дека волкот е мирен и не апе :pos:
Волкот не апе :pos:

Зошто, бидејќи наместо да дремат 90% од активните по фан клуб и чек дис аут теми и притоа да се тупи мозокот, можат некаде да искочат и да направат муабет или па да се истрчаат во сабота.

Талент :pos: :pos: :pos:

Мојот кварт предлагам да се вика Мала Венеција, и онака после секој дожд улиците се претвораат во канали.

Исто може улиците да ги викаме авении и да ги нумерираме со бројки и после ќе се чекаме на аголот од 42 и 35 авенија. Исто као и сериите.
:pos::pos::pos: Ќе си умрам млад ја :ROFLMAO:

Дај Кајги нека вечерва се појави некој избеган со таква утепана тема за пукање сеир што цела вечер ќе ни ја направи интересна, на нас не социјализираните што не сме излегле вечерва.
А(д)мин

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom