Фан Клуб: Јувентус

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
има некој линк од хајлајтс ??

Повели друже .

Остај друже, некој ќе каже дека Клубот е над се, Но мене Алекс ми е = со клубот . А во вакви моменти кога седи на клупа а тимот се мачи да победи, ме боли срцето, и пцујам и клуб и претседател и тренер и се живо. И си замислувам како Алекс во соблекувална му ја скуби периката пред цел тим и му се смее по натпреварот . Да му дојде паметот и да не биде толку тврдоглав.
И мене срце ми се пара и ми се плаче .. уште коа ќе ми текне дека Јувентус го засакав баш ради Дел Пиеро .. тоа е .. само Конте знае што прави .

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
браво бориело успешно ја чисти топката од пред жилет :tapp:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Маркизио и Видал а особено Маркизио изиграа послабо од тоа што се очекува од нив.
Реално, кога последен пат Маркизио одиграл добар натпревар? Во првиот дел од сезоната беше ѕвер, но последниве месец-два е многу слаб...

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Реално, кога последен пат Маркизио одиграл добар натпревар? Во првиот дел од сезоната беше ѕвер, но последниве месец-два е многу слаб...
Не е само он,има повеќе играчи кој се далеку од формата од првата полусезона.Тука ќе го спомнам и Пепе кој заедно за Маркисио и нормално Пирло беа движечка сила во средниот ред.Едни од клучните играчи во првиот дел од сезоната,Маркисио дури е втор најдобар стрелец со 6 гола.
И двајцата имаат страшен пад во формата,па и од таму овие резултати на тимот.
Јебига,нема којзнае каква клупа Конте,особено на тие позиции каде што играат Видал,Пирло,Маркисио.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Мислам дека лошо влијаеше паузата и двата одложени натрепвари, го изгубија ритамот и креативноста...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Па редно време е малце измени во составот, пример Del Piero и Quagliarella во нападот, Елија исто да му се даде шанса... а може да се проба и со Красич, оти да не. Ко не иде така, вака да се проба.

Се надевам ќе ја избегнеме некако кризава.

F

FuckYouAll

Гостин
Детето знај шо прај, проигрува играчи кои се на добри позиции и прецизно како да подава Пирло.
Бонучи има ненормално добра прегледност на игра, и тие пасови што ги дава се одлични.
Во последно време зафркава во дефанзивните работи ама има место за напредок.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Бонучи има ненормално добра прегледност на игра, и тие пасови што ги дава се одлични.
Во последно време зафркава во дефанзивните работи ама има место за напредок.
Ондак ја згрешил позицијата,треба да игра на местото на Пирло,така ќе си добиеме замена за Пирло:) за ништо не го бива,ни за пасови ни за дефанзива:)

п.с Јуве - Рома финале куп од 19:30 на Јувентус Стадион.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Знае некој колку жолти картони има Пирло?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Kje bide pretesko vo Nedela protiv Genoa! Kje gi nema Chielini,Barzagli,Bonnuci,Pirlo i kje treba neso drugo,nesekojdnevno da izvadi na teren Misterot.Koga ke vidis na hartija imame prekrasen sreden red ali jbg ne ide toa taka. Jas bi izlegol so ovoj sostav :
------------------------Buffon-------------------
De Ceglie------Caceres----Vidal(Padoin)----Lichtsteiner
Elia-------Marrone----Marchiso------Krasic
---------------Del Piero----Matri---------
Iako se znae deka ova NEMA nikakvi sansi da go postavi :D
P.s. Mislam redno e da im se ukaze sansa na Krasic i Elia ( sea nekoj ke rece navivam za niv ova ona:facepalm:) Ali nema izbor koga Pepe ne e vo forma isto taka ni Estigaribia.Samo Dzak ostanuva i Padoin koi se solidni za sega.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Зошто Пирло нема да го имаме која е причината?

Kajgana Shop

На врв Bottom