Фан Клуб: Јувентус

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
па и интер 2009 2010 имаа 10 нерешени 4 порази и 24 победи од кои крајот можеше да ги чини мн и на + 2 заврши на рома

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
На кое дериџе сме немаме штопери за следната едноставно немаме клупа немаме играчи со 13 играчи цела сезона не бива изморени се сите се гледа по 80 мин играт и замени да игравме лш сега ќе бевме 15ти на табелата :tapp:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416

Колку само ми е криво.Цел тим се загрева а Алекс остана сам и тажен на клупата..А е подобар и од Бориело и од Кваљарела Заедно.И се гледа дека гори од желба да одигра барем 30 минути.:(
Повеќе ми е жал за него одколку за киксов денеска.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Shame, really!
We have reacted to the goal very well, but we missed two very important points!!
However, we are still up there, not ... so I'm really sorry for the lack of goals, I entered!
I'm sorry too ...

Од на Маркизио профилот на фб .. штом вака се правдаат .. на крај на сезона ќе му се радуваме само на купот изгледа :(

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Од на Маркизио профилот на фб .. штом вака се правдаат .. на крај на сезона ќе му се радуваме само на купот изгледа :(
Ne zbori pred vreme da ne go izgubime i nego :mad:.Bidejki so vakva igra i Juve Stabia ke ni drzi nereseno :mad:

F

FuckYouAll

Гостин
Иначе Имобиле има дадено 21 гол на 26 натпревари, нека дава вгодина и во Сериа А па да си го зејме. :D

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238

Колку само ми е криво.Цел тим се загрева а Алекс остана сам и тажен на клупата..А е подобар и од Бориело и од Кваљарела Заедно.И се гледа дека гори од желба да одигра барем 30 минути.:(
Повеќе ми е жал за него одколку за киксов денеска.
За момент помислив дека он е тренер го личи :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.302
Поени од реакции
5.974
нема теорија ова да биди,
видал најверојатно ќе оди на местото на бонучи, или ќе израдват некое детиште од младинците.
Тоа го најави и Конте во интервјуто после натпреварот, дека Видал може да игра како централен дефанзивец.

Грешка на Конте беше што го започна натпреварот со Бориело како стартер. Бориело доби шанса во Јуве, и не ја оправда. И да се во најлоша форма во моментов Матри,Кваљарела,Дел Пиеро и Вучко ќе изиграат класа подобро од Марко кој дефинитивно беше најлошиот играч на Јуве овој натпревар. И Вучинич првото полувреме беше лош, но во второто изигра добро. Пепе изигра просечно, но не е во формата во која ја играше првата полусезона,а со оглед на тоа дека Пепе не е во форма,време е Конте да размисли да му даде шанса пред се на Елија кој нема изиграно ниту еден цел натпревар во дресот на Јуве, особено после пофалните зборови на Конте за Елија во интервјуто пред натпреварот. Можеби тоа ќе го мотивира и ќе му донесе поголема самодоверба.

Во одбраната Касерес и Де Чеље одиграа добро,а и Бонучи не беше лош (и покрај црвениот картон), а Лихштајнер задоцни во офсајд замка, и поради тоа Јуве прими гол.

Пирло стандарден (иако имаше мали грешки), Маркизио и Видал а особено Маркизио изиграа послабо од тоа што се очекува од нив.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
За Видал Конте веќе имаше коментирано уште на почетокот на сезоната дека ќе го користи како дефанзивец ако има потреба.

И уште една работа - Бонучи,
Морам да го пофалам за она денес,
баталете црвениот картон, потегот беше логичен и тоа му беше обврска во тој момент, да оди и да ја скини контреата навреме. Можеби можи да се дискутира за првиот жолт али нема да начнувам таму.
Следниот меч (кога ќе игра) гледајте ги проигрувањата со долги топки од него. Детето знај шо прај, проигрува играчи кои се на добри позиции и прецизно како да подава Пирло.

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Абе незнам и што запнаа со тоа високите топки, па ни една ми се чини високо топка не беше успешна, а по земја коа му ја пушти одма гол дадоа, незнаам што беа толку упорни со високи топки

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Прегледај го приврзокот 40816

Каква легенда .. а дреме на клупа :(:(
Остај друже, некој ќе каже дека Клубот е над се, Но мене Алекс ми е = со клубот . А во вакви моменти кога седи на клупа а тимот се мачи да победи, ме боли срцето, и пцујам и клуб и претседател и тренер и се живо. И си замислувам како Алекс во соблекувална му ја скуби периката пред цел тим и му се смее по натпреварот . Да му дојде паметот и да не биде толку тврдоглав.

Kajgana Shop

На врв Bottom