(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Друштво Перфектни сме имаме играчи мораме да играме и на Лига на Шампиони Ова беше луксус малце со мидлзборо и блекбурн
веке ке ја имафме титулата али нема везе послатка е да се освои на Стемфордбриџ...
Сега да се концентрираме да ја добиеме и барса и челзи и готово е
ахах
Верувам во Дечките Двојна Круна оваа година

Глори Глори Ман Јунајтед
Богами сте, ваков тим не сум видел последните 12 години, од кога пратам фудбал.

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Навистина тимов ви е ѕверски.
Денес не му идеше на Роналдо за тоа 1-1 извадивте,но и голманот на Блекбурн одлично бранеше

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Друштво Перфектни сме имаме играчи мораме да играме и на Лига на Шампиони Ова беше луксус малце со мидлзборо и блекбурн
веке ке ја имафме титулата али нема везе послатка е да се освои на Стемфордбриџ...
Сега да се концентрираме да ја добиеме и барса и челзи и готово е
ахах
Верувам во Дечките Двојна Круна оваа година

Глори Глори Ман Јунајтед
На стемфорд тешко ама на Олд не ни бега како и да е.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Богами сте, ваков тим не сум видел последните 12 години, од кога пратам фудбал.
Ако овој состав го прогласуваш за најдобар во последниве 12 години,се гледа колку пратиш фудбал.Не дека сегашниот состав е слаб,ама во претходните години имаше многу посилни состави од овој сегашниов.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ако овој состав го прогласуваш за најдобар во последниве 12 години,се гледа колку пратиш фудбал.Не дека сегашниот состав е слаб,ама во претходните години имаше многу посилни состави од овој сегашниов.
Aj be ne zamaraj ti se molam!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Aj be ne zamaraj ti se molam!
Чомбе не замарај се, не го гледаш staki пишува колку само да направи постови, во сите теми пишува во прво лице, како за сите да навива. lol

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Стаки, ми се одмили животот од твоите постови. Ај гледај таму ливскор.ком и кога некој ќе даде гол иди на темата пиши дека дале гол. Дај не ја прљај темава, те молам. Се гледа колку ТИ пратиш фудбал!

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
ronaldo,runi,nani,rio,van der sar,gigs,skols......
samo barsa ima pojak tim na hartija

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Сакате да видите одраз на вистинската состојба ? Еве ви реално согледување на работите од фан на Челзи (на друг форум)
иако победиме дома со ман утд....тие ќе бидat на врвот .... ман утд треба за 3 игри ... еден пораз и еден нерешен резултат а тоа тешко дека ќе се случи
... но останува да чекаме ... а сигурен сум дека дома ќе ги згаземе

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Јунајтед со понуда за Гатусо

Извештаите од Италија говорат дека Гатусо најверојатно по крајот насезоната ќе се пресели во редовите на Манчестер Јунајтед.

Тренерот на Милан ги негираше информаците кои го поврзуваа Гатусо со заминување од Милан велејќи дека е 100% сигурен во останувањето на Гатусо. Но и покрај тоа Италијанските медиуми не престануваат со шпекулациите, а последните извештаа говорат дека Гатусо е блиску до преселба во Јунајтед.
Алекс Фергусон од поодамна ги следи игрите на Гатусо и е негов голем фан, па се претпоставува дека веќе му понудил договор вреден 3 милиони фунти годишно.
Црвените Ѓаволи веќе имаа еден обид кога Милан доживеа дебакл на финалето од Лигата на Шампионите во Истанбул, но Росоњерите го одбиа тој предлог.
Се шпекулира дека Гатусо веќе го прифатил договорот на Јунајтед и дека се очекува да се договори уште висината на оштета која најверојатно ќе биде повисока од 10 милиони фунти.

---------------------------------------------------------
Дај боже да не го дадат, шо ке ни е .. lol

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Аууу, никако Гатузо. Од Милан сите џабе да ни ги даваат, не ни ги треба. Нека си го таму, нека игра во Куп на УЕФА. Од такви тимови играчи не се земаат. :)

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
каков гатузо бе шо ќе ни е???
ебати играчот само се тепа. никако гатузо во манчестер.
на ферги изглеа не му се доста сколс и гигс ветераните па сега мора и гатузо да го зема да им праи друштво а??
ама по се изгледа ова е само шпекулација.
не е глуп да земе ферги таков играч. се надевам.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Тоа не беше рака.Ако гледаш со очите ќе видиш рака,но ако размислиш со мозокот ќе видиш дека со рака не може топката толку силно да отиде во гол.
Инаку за фаворизирањето да не ме сфатите грешно не дека влијаеше на резултатот,но срамно е колку големите тимови имаат подршка од судиите.
Lele glup ovaj ej:pos2: :pos2:
Pazi ova "Ako gledas so ocite ke vidis raka,no ako razmisluvas so mozokot ke vidis...." Kur da ti ebam glupiot...GLUP EDEN
Cel svet vide deka e raka pa duri i onaj komentatoron so naviva za vas a ovaj mi kazuva, ako gledas so ocite:pos:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Леле, не запазив стаки што напишал, пошто немам намера да му го читам секој збор, ама сега видов... Ако гледам со очите ќе видам РАКА! Ццццц, кој будала е значи... А со мозокот ако мислам таму нешто физика формули треба да знам, па со рака не може толку јако да се удри. Ебати логиката, ебати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom