(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја не го сметам како предност, еднаш ве тепавме годинава, ама запомнете: И да тепа Челзи, ние ќе останеме ПРВИ!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Ако ги тепаме во Сабота, стануваме шампиони!! Напрееед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.518
Ти мечот против Челзи го сметаш како предност за Манчестер??Немој да мислиш дека провоцирам пошто сеа сте изнервирани и сите ви се криви напротив..
ti ocekuvas Man U da izgubi od Celzi???Celzi bese nepobedliv vo vremeto na murinjo ama sega ne.od top 4 ekipi na anglija samo protiv arsenal ima pobedeno taka da razmisli podobro.

V

Viktoranius

Гостин
А колку е разликата сега меѓу Челзи и Манчестер ?

Иначе добар фудбал играше Манчестер, само што имаше проблеми малце со реализацијата. За натпреварот со Челзи ќе биде интересно да се гледа бидејки Челзи веќе не е поразен 4 години на свој стадион од сите англиски натпреварувања, па ќе биде интересно Манчестер да го победи за прв пат после 4 години.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Знаете што е разликата меѓу нас и Челзи? Што оваа година ги тепавме јаките конкуренти, Ливерпул 2 пати го попија, Челзи еднаш и Арсенал еднаш.
А Челзи со јаките тимови покажува дека не е многу подобар од нив.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.518
А колку е разликата сега меѓу Челзи и Манчестер ?

Иначе добар фудбал играше Манчестер, само што имаше проблеми малце со реализацијата. За натпреварот со Челзи ќе биде интересно да се гледа бидејки Челзи веќе не е поразен 4 години на свој стадион од сите англиски натпреварувања, па ќе биде интересно Манчестер да го победи за прв пат после 4 години.
3 poeni e razlikata,a za se ima 1 pat neli??? gi zaprevme arsenal koga imaaa 49 pobedi po red,moze i celzi da go zapreme.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Добар е и бодот, значи добра игра, малце несигурна одбрана на Видиќ и Фердинанд на голот, ама ок беа. Добра игра Роналдо, Тевез и Руни, додека Нани и Гигс не пратија некој ептен добри топки, туку шутираа безвеза.
Блекбурн - Манчестер Јунајтед 1-1
Двата гола.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
на се има крај така и на традицијата на челзи.
челзи игра толку пацерски, немаат ни доминиција ни кур а после победуваат. ќе видат кој е кој на 26.
ќе доминира најдобриот клуб во европа, па и во светот.
челзи има да прими 2 гола(скромно).

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да, Нани многу сакаше гол да даде, брзоплето шутираше, а топките високо над голот. Можеше смирено и концентрирано да направи многу повеќе.

А исто така ме нервираа долгите топки... Така ретко се даваат голови, во вакви ситуации немаше шанси така да дадеме гол, требаше да има повеќе течни акции, не безвеза да се губат топки.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Sir Alex claims Wayne Rooney, Edwin van der Sar, Owen Hargreaves and Anderson will all be fit to face Barcelona at the Nou Camp on Wednesday.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Е, конечно малце да ги намалам фрустрациите, оваа вест ме расположи, со Барса очекувам добро да изиграме, голем тим се, така да мотивирани ќе бидеме и треба да се залагаме до максимум!
Харгривс, Андерсон ќе ни се од огромно значење.
Иначе Барса одигра 0:0 со Еспањол денеска, ама изгледа ги чувале најдобрите играчи, титулата во Шпанија им отиде, сега во ЛШ го бараат спасот.
Колку што знам Пујол е суспендиран за дуелот.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ех, Ѓаволи еве ме и мене.За жал не ја гледав утакмицата, ама барем сочував некои нерви.Ако гледав сигурно нешто ќе искршев дома, ќе му попиздев се на тој смрдениот коментатор.Кој коментираше?Истиот против Афронал што беше?Кој и да е мамата да му ја ебам.А и за тоа Фридел, не се чудете.Од пропаднат голман направи евтин трансфер во Блекбурн, а таму брани ко луд.Добар голман е.Браво за Тевез, ни спасил газ во последни минути.Сега го очекувам триово да се врати во игра и да ги згазиме Барса.Ќе освоиме и Премиер Лига не се секирајте наша е кај ќе оди.Ајде напред!!!

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Друштво Перфектни сме имаме играчи мораме да играме и на Лига на Шампиони Ова беше луксус малце со мидлзборо и блекбурн
веке ке ја имафме титулата али нема везе послатка е да се освои на Стемфордбриџ...
Сега да се концентрираме да ја добиеме и барса и челзи и готово е
ахах
Верувам во Дечките Двојна Круна оваа година

Глори Глори Ман Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom