Добро, ја заокружив и намалив малце броевите до 106 само ги знам.
Ај одвај чекам да дојде среда... Осеќам дека одлично ќе изиграме против Барса, треба само да играме мотивирано и како што знаеме и со помалку долги топки...
ee koj ke go razbere SAF neli ke gi zimal valensija i palasio pd vigan i od sporting dvujcata ne mi teknuvat kak se vikat i saa gatuzo i plus site igrat sreden red so ke praaa on na nas ni treba eden desen bed i eden iskusen napagac
i nekoj igrac sto sreden igrac
Ееееј полека, полека.Каков Гатузо бе?Со Руни ќе се искршат поради тоа кој е погруб!Нема шанси.Италијаниц во Премиер никако!Не го сакаме.
И пари да ни даваат од пензионерски дом дедовци не збираме!Ајт во Катар за тие од Милан!
Да и мене тоа ми е зборот, фудбалери од пензионерски домови не ни треба, такви ко Џенаро, не.
Има многу подобри играчи од него, така да полесно ни е без него, сега имаме совршен тим, не треба таков играч да го упропастува. Нека си седи во Милан, нека си краде топки и прави фаули... И нека си игра во УЕФА Купот!
Луге незнам како Можете Харгрифс да го споредите со Гатузо
мене ми е чудно ова
Искрено Флечер е Подобар и од двајцата многу работи и се труди али сепак знае да киксне
Гатузо е борбен но не мисли џабе е
Харгрифс е дефинитивно супер играч со изработен удар ии дефинитивно му работи кликерот
Прво и прво не е политика на клубот сега да се трупаме со стари играчи, зарем сега кога создаваме малд тим кој ќе биде носечки тим во Англија во иднина, мислам дека сето тоа се обични шпекулации.
Знаев дека ќе биде тешко со Блекбурн ама што да се прави. Верувам дека нема да изгубиме од Челзи.
Сега со оглед на очајната форма на Барселона очекувам победа и на Камп Ноу.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.