(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Абе овие од Виган ќе ги зима за на клупа. Да не мислите дека во прв тим ќе играат?

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Абе овие од Виган ќе ги зима за на клупа. Да не мислите дека во прв тим ќе играат?
изглеа му снемало греачи за на клупа па сеа треба да набавува нови.:pos2::pos2::pos2:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Вакви не треба да се купуваат, имаме одлични на клупа кои добиваат често шанса, се борат за првиот тим... Не треба ни денар да се дава на вакви играчи, ни требаат некои како Велосо и Мутињо... Уствари баш тие ни требаат. :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
greska ste okolu palacios i valencia.valencia momentalno e vo top forma vo wigan,asistira,dava golovi i ne sporen negoviot kvalitet,brz ama od taa strana go imame ronaldo i ne znam zasto go bara nego,a palacios e slicen igrac ko makelele.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Do sega Fergi retko napravil gresna procena i mislam deka si ja znae rabotata i daa ne mu se mesame vo rabotat. Sekoj ke e dobredojden vo klubot!

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Do sega Fergi retko napravil gresna procena i mislam deka si ja znae rabotata i daa ne mu se mesame vo rabotat. Sekoj ke e dobredojden vo klubot!
ќе му го пратам дедо ми, знаете каков талент е??? невиден.
може подобар и од роналдо ќе стане. :pos2::pos2::pos2:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Може не секој,ама талентите сигурно

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Dobredojde ke mu posakame site na sekoj nov fan na Junajted, a za koj ke igra a koj ne odlucuva samo Fergi i nikoj drug!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
so mi se mesame u rabotata na FERGI cim gi kupuva ovie igraci znaci im veruvi ,mu trebat,mladi se ,iskusni hehe treba da mu veruvame na FERGI cim gi kupuva ovie igraci poz do site fanovi na MANCHETSER UNITED poz

Член од
5 април 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
Aбе и да незнаат да играат кога ќе дојдат во МАНЧЕСТЕР ќе се научат односно ќе ги научи најдобриот:) :) :) али ако викате дека не се толку добри пошто јас незнам не сум ги гледал можда сака ФЕРГИ да направи некое трансферче сега па да ги продаде по една година и да направи некоа пара клубот др незнам зошто би ги зимал

а можда му се внуци за братучеда па затоа ги зима да се порадуваат малце :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.742
Поени од реакции
11.626
Тие Челзи тепаа, сеа им бегаме само 2 бода! МОРА да тепаме во Сабота! МОРА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop