(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Еве нешто што ме смири ::::

Arsenal were stung after seeing United suddenly regain the ascendancy, knowing their title hopes were fading fast.
They kept driving forward in the hope of securing a point at least - but it was all to no avail.

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Преглед на следни мечеви :

14 април Челзи - Виган

17 април Евертон - Челзи
19 април Белкбурн - Manchester United

26 април Челзи - Manchester United

3 мај Manchester United - Вест Хем
5 мај Њукасл - Челзи

11 мај Челзи - Болтон
Виган - Manchester United со пренос од доделувањето на пехарот веднаш по утакмицата

I breed for ManU :devil2:
I posle slusam Chelsea imale polesen raspored:drk:.Aj da videme sto ke napravat na gosti kaj Everton i Newcastle.Setete se na lanskite nivni gostuvanja kaj ovie ekipi.A za derbito so nas voopsto neka ne smetaat ni na bod:cug:

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Ред Девил. Треба некој тебе да те подбере. У пичку матер со твојата "реалност". Ова не е ниту прв, ниту последен пат во кој манчестер ќе направи пресврт. Па мајка му стара ако се разочаруваш по примен гол наведувајќи дека после тој гол нешто ти тинка дека ќе изгуби тимот, тогаш не постои тим за кој бар 10 пати во година нема да го кажеш истото. Не бара никој од тебе да повтораш ко касета ставена на рипит дека манчестер ќе тепа а гледаш дека све оди наопаку, ама бар имај верба дека заради еден гол нема да ни избега цел натпревар. Ебате навивачот.

Инаку натпреваров можам да кажам дека беше еден од најтешките. Притисокот кој го вршеа Арсенал на крајот ме тераше постојано да се чудам која е оваа вечност толку бавно да минуваат минутиве. Но наша победа. Да не коментирам на оној у Арсенал фан клубот шо рече да немаше пенал нема да имаше гол. Најнормално бе брат, ама кој ви е крив шо сте го замешале фудбалов со ракомет :pos:
Поубаво ни јас не можев да кажам!!! Браво!!!

то е, сега веќе неправда би било манчестер да ја изгуби титулата. Иако има потежок распоред од Челзи денешнава победа сигурно ќе им биди одскочна даска да ја завршат сезоанва без поголеми проблеми

п.с иако мислам дека денешнава победа и не беше најзаслужена, бидејќи Арсенал одигра ептен храбро и отворено и заслужија дечките најмалце бод.
Точно е и воа! И не знам зошто ги мразите толку Арсенал кога играат прекрасен фудбал. Ако си даеше Фердинанд автогол ке не посереа!!! Арно што го имаме Ван Дер Сар кој е во неверојатна форма!!!

Ја повеќе ги мразам Челзи оти до второто место стасаа на среќа!! Ги презирам!!!
Сега ако тепаме со Блекбурн мислам дека дефинитивно ке ја освоиме титулата!! Ако не тешко ке биде! Поздрав

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
ЧЕСТИТО ПОБЕДААААААААААААААААААААА!!!!!!!
МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД - арсенал 2-1
Сите голови.

Член од
5 април 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
Еве и јас стасав нешто да пишам до сега урликав по дома одвај се смирив, иначе за натпреваров со да кажам тоа африканецот го згрешил спортот он мислел дека ова е ракомет само сега КИКИ и ОВЕН му покажаа како се игра овој спорт, уствари кики веке 38 пати во сезонава му показува како се игра овој спорт али овој е ГЛУП и не го сваќа тоа
а за ОВЕН алал да му е како им го свирна мегу уси на ван перси сега немозе да слуша:icon_lol: , а го видовте ли КИКИ на крај како му го вртеше паметот на тој хојт после оди и во фаца му се смее
тоа е ЃАВОЛИ ТИТУЛАТА Е НАШАААААА:pehar: :pehar: :pehar: :pehar:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Ја малку касним ама немав пристап до компјутер,штета.Али за тоа време инспирирана од денешната победа напишав песничка

Манчетер-Арсенал

Прво полувреме не го гледав за жал,
а ова не беше натпревар мал.
Во второ се водеше битка јака
за победа што секој тим ја сака.
Се направи замена, на клупа отиде Сколс
и настапи во игра Андерсон,ѓаволот зол.
Првиот гол го примивме ние
и со тоа играта почна да врие.
И Арсенал правеше замени,но тоа не е важно
бидејќи сепак Арсенал си изгуби тажно.
На пенал Кики заби гол страшен
и резултатот веднаш стана по-јасен.
Уште еден гол летна вредно
и Арсенал од Манчестер изгуби бедно.
Ѓаволите квалитетно играат често,
затоа Манчестер е на прво место.

:pos::pos::pos::pos:

Епа нека ни е честито победава :devil:
BRAVO.....БРАВО..........

Јунајтед ги поврзува нашите светови...!!

Мора да се запознаеме со тебе....

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
ja malku kasnam ama kakov mec odigravme alal da ni e.nego ovie od afronal rakometari bea????adebayor cist gol so raka ama toa e,im se vrati ko so bumerang.ajde utre wigan so mark hughes da izigraat nereseno barem i malu po malu da odime kon titulata.pozz

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
ja malku kasnam ama kakov mec odigravme alal da ni e.nego ovie od afronal rakometari bea????adebayor cist gol so raka ama toa e,im se vrati ko so bumerang.ajde utre wigan so mark hughes da izigraat nereseno barem i malu po malu da odime kon titulata.pozz
Мислиш Стив Брус!!!:helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја мислев таму во Того не знаат што е ракомет, ама очигледно Адебајор знае. Не ми е јасно како го важеа голот. Имаше уште неколку судиски грешки, ама во корист на Афронал беа. Сепак, пеналот беше пенал, Галас каков кикс направи...
А за голот на Харгривс не треба коментар.
Не знам зашто Челзи сметаат дека се во добра позиција, очекуваат дека ќе не победат на Стемфорд. Епа тешко дека ќе биде така, мора и таму да победиме за да докажеме кои сме. Можда ќе поВедат, ама да поБедат, нема, ваљда.

А утре не верувам дека Виган ќе ни помогнат.

Macedonia2007

RED DEVIL
Член од
20 декември 2007
Мислења
1.273
Поени од реакции
3
Ја фатив на точен
то шампиони
Who's next?
Многу сме јаки

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Iskreno vikendot mi e za nikade,a samo edna rabota mozese da mi go raspolozi i toa mi se sluci...Iskreno i koga go primivme golot znaev deka ke pobedime...Kakov stemofrd be,na stemford ke pobedime 0:2,0:3.:smir:

Член од
27 март 2006
Мислења
138
Поени од реакции
5
Lelele STVARNO RED DEVIL SO VIKA NAJHEPI U SVET SUM :D:D:D MNOGU JA POSAKUVAV POBEDAVA KAKO SITE VAS LELE NE SME NORMALNI NEMA DA ZBORAM ZA IGRATA ZS BESE UNA MAGIA :D:D:D!!!!!!!!!TOPOINIIIIIIIII!!!!!!!!!! AJDE TITULATA!! :pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::zlo:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Беше многу тешко. Со оглед на шансите на Арснал донекаде можеби и незаслужена ама сепај победа си е победа. Ако не загубиме на Стемфорд титулата е 90% наша.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626

Пак Хојт е жртва, ама сеа на НАНИ ! yee
едит: Ако некој го има најдено клипот кога РОНАЛДО си поигрува со Хојт, нека прате линк. Поз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom