(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Ајде честито победа, и пазете се од Челзи сеа.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
ахахааааааааааааааааааааааааааааааааааа на ќеф суммм честито победа гледате ли кога влегоа Тевез и Андерсон што се вика фудбал сега Арсенал можат за оноа да ни се држат :vozbud::eek:lee: заслужена победа сега нека се жалат нека плачат посебно Венгер како што тој си знае после секоја изгубена утакмица да се жали наместо да си признае НАПРЕД ЃАВОЛИИ НАЈЈАЌИ СМЕ!!!!!

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Лудница ....Лудница !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No Comment........Simply the best !!!!!!

Требаше да примиме гол ,за да нашиве почнат да трчаат......
Срцето беше оставено натерен....
Театарот на Соништата ни приреди уште Една ЛУДА ПРЕТСТАВА !!!
Победа за сите нас!!!!!!!

Животот е прекраток за да имам повеќе од една ГОЛЕМА љубов!!!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
yeeyee Сеа да ме носат на бесење, ке пукнам од смеаааааааааа.....
И ај честито нека му е 20-тиот роденден на АНДЕРСОН !!!

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Добро второ полувреме.По примениот гол пеналот не врати во игра а Харгиривс ги матираше.И сега некој ќе рече Харгривс не ги заслужил парите?Супер иград отсекогаш сум бил задоволен од него.Денес ван дер Сар беше супер.Освен голот што нефер го прими се' друго одлично одбрани.Оние 2 одбрани на Бендтнер..Супер беше.Одбраната не беше на ниво.Катастрофална грешка на Фердинанд и Керик за примениот гол.Средниот ред беше добар.Харгривс и Андерсон блеснаа.Андерсен ептен ми прави ќеиф кога го гледам.Одличен играч имаме.Роналдо не играше како на другите натпревари, но за среќа даде гол.Ептен солираше, ама тука добро одигра неколку пати кога го навлече Туре, па потоа му додаваше на Руни или Тевез.Во одбраната на Афронал имаше голема дупка откако ќе излеташе Туре.Руни играше добро иако промаши 2-3 колосални шанси.Требаше да даде гол.Сег се мислам со што ќе се правдаат Ганериве.Дали пак им беше млад составот?Галас не направи пенал?Теренот не чинеше?Ах, не.На Олт Трафорд намерно ги шират головите за полесно да се даваат голови:pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овие Афроналциве изгледа го згрешиле спортот.
СО НОЗЕ СЕ ДАВААТ ГОЛОВИ, а не со раце.
Се` поблиску сме до титулата :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Браво за Андерсон и нека му се множат годините и победите со ШАМПИОНИТЕ

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
сега баш гледам дека пичките(се знае веќе кои) пак се правдаат на судиите. демек немало пенал. плус играле подобар фудбал и биле креативни. чисти глупости. па треба да си слеп за да не видиш дека галас ја допре топката со рака и тоа убаво како кошарка да игра.
кој губи има право да се лути, разбирам тоа ама не разбирам како можат еднаш да признаат дека изгубиле фер и дека биле надиграни.
а за челзи немајте гајле ќе ги тепаме и нив верувајте.
позз до сите ЃАВОЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Нешто ми вели дека нема да тепаме.
Ред Девил. Треба некој тебе да те подбере. У пичку матер со твојата "реалност". Ова не е ниту прв, ниту последен пат во кој манчестер ќе направи пресврт. Па мајка му стара ако се разочаруваш по примен гол наведувајќи дека после тој гол нешто ти тинка дека ќе изгуби тимот, тогаш не постои тим за кој бар 10 пати во година нема да го кажеш истото. Не бара никој од тебе да повтораш ко касета ставена на рипит дека манчестер ќе тепа а гледаш дека све оди наопаку, ама бар имај верба дека заради еден гол нема да ни избега цел натпревар. Ебате навивачот.

Инаку натпреваров можам да кажам дека беше еден од најтешките. Притисокот кој го вршеа Арсенал на крајот ме тераше постојано да се чудам која е оваа вечност толку бавно да минуваат минутиве. Но наша победа. Да не коментирам на оној у Арсенал фан клубот шо рече да немаше пенал нема да имаше гол. Најнормално бе брат, ама кој ви е крив шо сте го замешале фудбалов со ракомет :pos:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Еееј не знаев дека Андерсон слави денес роденден.Ајде честит нека му е, подобар подарок не можеше да посака.А и супер одигра.Ми мириса на двојно славење во мај.А дали Адебајор пак ќе рече дека сеуште имаат шанси за титулата?Уште им е во мислите?Ако пак некој Африканец го рече тоа, ќе се убијам оти се толку глупи.Не признаваат пораз нормално.Кога признале па сега да признаат?

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Уф ама сум изморен ваков меч оддамна немало
Ајде одиме на уште победи
Победи подобриот тим со подобра игра подобар тренер и подобар карактер кога треба дава голови
Ѕверска клупа за замени во право време:zver:
на самсон идол му е Марадона
ај да одморам после ќе читам коментари:bravo::devil2::devil2::devil2::devil3::devil1:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
uffff vaka ne sum se nerviral ne znam od koga... se vide razlikata koga vlegoa zverovite pogotovo anderson, maliot igra ko vo trans, mava ko vo ring:vozbud:, ali takov igrac ni treba. kako sto pisav i preeska, morase da vlezat oni za da pocneme da ja igrame NASATA igra, a ne da se macime.
pomina i ova i sega da se nasocime kon slednite natprevari.
forever united

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе за инает го кажав тоа СпаЈдеР, увек кога така кажам тепаме. Не знам, можда е до тоа работата. Кога кажам ќе тепаме, никогаш не тепаме... Вака подобро, барем сега сум најсреќниот на планетава.
Ух, го сакам Манчестер!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Фала. И извинете Ганери. Мое сочувство.
Нема што ти да ни се извинуваш треба тоа Галас да го направи:)....заслужено ке ја освоите титулата оваа година......Следната сезона со подобра клупа...се надевам дека ке направиме нешто повеќе...
Поздрав...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom