Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
^Усташ седи мирен бе. ;)

Добра утакмица, резултат не верувам дека некој знае, ја броев до 6-2 и после прекинав пошо ептен ги напунивме градскиве деца :icon_mrgr: После излеа не стигнаа...
Не очекував дека ќе издржам да трчам ја толку али допингот шо го земав пред утакмица излеа имаше ефекти. :D
Голманот наш ѕвер беше алал да му е.

Се надевам и следна недела ќе играме пак :)
Бегај бе таму......ние бар сите чисти градски деца бевме,не ко вас да натурализираме играчи :icon_mrgr:
Каков ѕвер бе вашиот голман,го напунив од десна страна со десна рука :D........се шалам стварно добро ви бранеше.Да не ви беше тој ќе го изедевте убаво. :)
Додуше и Георгиевски да играше озбилно мамата ќе ни ја ебевте али нема везе :)
--- надополнето: 5 март 2012 во 00:25 ---
Дека го бараше ти го донесов :D
Со него у екипа тим Кајгана е бољи него некои прволигашки екипи :D

Ејј баш ко за беља ќе ме фати трема од публиката тапа ќе изиграм...........:D
Tи ќе играш на страната од кај клупата, не од кај публиката и немаш гајле :)

Добар натпревар падна. Иако не дадов ниеден гол, ама добро се истрчав :) Ќе се обидам за следниот натпревар да донесам навивачка, ама ништо не ветувам. Се обидов да донесам 2, на крај испадна ниту една.

Јас и Ilumious доаѓаме :pipi:
Други навивач(к)и нека се допишат :)
Јас сум на 10 минути од салата па би требало да улетам. Долго време сум на кајгана,а никој немам запознаено.

Голманот спроти мене ме демотивираше и официјално никад веќе нема да застанам меѓу стативи! Го молам да се пријави на рецепција.

Голманот спроти мене ме демотивираше и официјално никад веќе нема да застанам меѓу стативи! Го молам да се пријави на рецепција.
Ало, само држи ги рацете горе и нема да те демотивира :)

честито дечки за сите што го завршија мечот, за некои и тоа е успех :) браво за тие што прв пат у живот се пробаа на ракометниот терен :Р, али морам да констатирам дека во фер и спортска атмосвера, победи подобриот (драчево) :P

Идната недела нема да победат. Гарантирам!

Р.Ѕ Тончи аму беше ти? Тоа и многу се се изменил, или поминало пун курац време?

Идната недела нема да победат. Гарантирам!

Р.Ѕ Тончи аму беше ти? Тоа и многу се се изменил, или поминало пун курац време?
За среќа ти не си се променил ич. Башка ракомет подобро браниш од фудбал :)
Следниот натпревар немој да доцниш, мораме да им вратиме на Драчево мило за драго :)

Што се однесува до мене, ем многу време помина (груба проценка од моја страна 4 години), ем јас се променив. Што би рекол имењакот ЗЕН: Сега сум возрасен, попаметен и многу појак :)

А ветеранот кој ви беше ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom