- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.530
- Поени од реакции
- 29.060
Иди на сила бре Слаби се ова драчевциве, а и ваљда немаат кондиција Само се некако ми иде дека вечер ќе смрзнеме у Расадник, поддршка од трибини дефинитивно нема ?
Мислам дека ќе имаИди на сила бре Слаби се ова драчевциве, а и ваљда немаат кондиција Само се некако ми иде дека вечер ќе смрзнеме у Расадник, поддршка од трибини дефинитивно нема ?
Ејјјј сеа ме разочара.........веќе не сакам ни да се упознаам со тебеЗа Драчевциве навивам јас
Остај не се запознавај со неа, кај од Ѓорче па и за Драчевци бе ...Ејјјј сеа ме разочара.........веќе не сакам ни да се упознаам со тебе
Ако ништо друго, ќе има луѓе со телефони )Абе а да земе некој апаратче да напрајме фотка некоја ?
Ништо не е со носот, 2-3 капки крв, инаку во добра состојба е. Ненамерен удар во последните секундиУаааа сељаци драчевски.......педери со натурализирани драчевци играа
Иначе на утакмицата имаше жртви.......носот на Ацид наеба.Утакмицата дури и подобра од што се очекуваше.Не беше нешто вака посебно за гледање,али боље од очекувано.
Само 2ца мисламУаааа сељаци драчевски.......педери со натурализирани драчевци играа
Иначе на утакмицата имаше жртви.......носот на Ацид наеба.Утакмицата дури и подобра од што се очекуваше.Не беше нешто вака посебно за гледање,али боље од очекувано.
Дека го бараше ти го донесовСо таков интелект на клупа кај Куманово не би се секирал многу многу.
Него ако ја гледаш пиши како ќе изигра Георгиевски......баш ме занима како игра сениорски ракомет.