(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2007
Мислења
785
Поени од реакции
294

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Лелеле требаше Руни да искористи барем 1 шанса многу грешки посебно на СКОЛС:nenene: ме изнервира многу треба Андерсон да го пушти второто полувреме и Тевез а многу простор им оставаме во напад нашата одбрана како да спие:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv: тоа најмногу ме нервира ако не промни нешто Фергусон во второто полувреме ќе пукнам.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ех, без Андерсон тешко во вакви дуели, не сум задоволен, добро е што не губиме. Имавме и ние шанси, ама не искориситмве ништо. Сега во второ треба да ги разбиеме, мора подобро да заиграме.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Ќе биде голот.....полека без секирации......
Мислам дека на почетокот од второво ќе ги решиме.....
Се надевам Руни дека ќе постигне еден гол...пошто лошо е да стои во игра исфрустриран ,може да напраи некоја пиздарија :)

УДРЕТЕ ЈАКО ГЈАВОЛИ !!!

Член од
28 октомври 2007
Мислења
785
Поени од реакции
294
u pm ne pamtam vaka od koa ne sum se narviral. KAKO GI UTNA TIE 2 CCCCC
skols use na poluvreme moze da si sedne sam na klupa zaso sramota e vide da igra po do sea videnoto, mora da vleze anderson pa i tevez da pocneme da si ja igrame nasata igra, vaka samo kontri koristime (barem da gi iskoristevme)
zaklucok, slaba igra- se plasam od najlosoto ako prodolzat vaka...

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
И да, со Харгривс нема во н@т0.

Андерсон и Гигс под итно треба да ги стави.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Мислам дека обавезно ќе ги пушти Андерсон и Тевез а златната резерва за овој натпревар ќе биде Гигс.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
abe samo treba skols da sedne na klupata a anderson da vleze , a giggs mos na krajta ke go pustat , a tuka e i tevez .... slabi igra nogo slaba , ajde poubavo vo vtoro poluvreme , da se razbude ronaldo slabo igra.. ajde gavoli mozame poz..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom