Opsessive fangirl
Безнадежен интелектуалец.
- Член од
- 14 декември 2009
- Мислења
- 291
- Поени од реакции
- 137
Мразам злато. Бело или розево злато, може.
Јас мислам да му купиш златна буква...повеќе ќе му одговараНекој од машките на форумов да ме посоветува, дечко ми носи златно ланче без приврзок, сега му е дипломска и незнам каков приврзок да му купам... Златен крст, златна буква или златна плочка со на него изгравирано нешто верско? Што повеќе би носеле вие
Тоа ти треба да знаеш.. Ја би носел крст..Некој од машките на форумов да ме посоветува, дечко ми носи златно ланче без приврзок, сега му е дипломска и незнам каков приврзок да му купам... Златен крст, златна буква или златна плочка со на него изгравирано нешто верско? Што повеќе би носеле вие
Зависи од човекот...а и зависи шо грамажа е ланчето...дебелината..дали е баш ланче или ланец некој..Некој од машките на форумов да ме посоветува, дечко ми носи златно ланче без приврзок, сега му е дипломска и незнам каков приврзок да му купам... Златен крст, златна буква или златна плочка со на него изгравирано нешто верско? Што повеќе би носеле вие
Крст ако е многу дебело,ако е по средно плочка земи му.Буква немој не е веќе ИННекој од машките на форумов да ме посоветува, дечко ми носи златно ланче без приврзок, сега му е дипломска и незнам каков приврзок да му купам... Златен крст, златна буква или златна плочка со на него изгравирано нешто верско? Што повеќе би носеле вие
Крст ако е многу дебело,ако е по средно плочка земи му.Буква немој не е веќе ИННекој од машките на форумов да ме посоветува, дечко ми носи златно ланче без приврзок, сега му е дипломска и незнам каков приврзок да му купам... Златен крст, златна буква или златна плочка со на него изгравирано нешто верско? Што повеќе би носеле вие
koja cena e....siguno ti ima kazano ?
Ова го меркам јас
го земав од братучедми го носев неколку дена на школо наваму натаму... многу е јак
крст дефинитивно..Некој од машките на форумов да ме посоветува, дечко ми носи златно ланче без приврзок, сега му е дипломска и незнам каков приврзок да му купам... Златен крст, златна буква или златна плочка со на него изгравирано нешто верско? Што повеќе би носеле вие
Извини малце што касно ти враќам..али слабо сум на форумов..иначе го има земено околу 1 000 евра...тој период исто...а сега е околу 1300-400koja cena e....siguno ti ima kazano ?
Eden drugar ima vakov ist go kupil 840-900 evra vo 2010 .