Фан Клуб: Вардар

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Би било добро јавно да се обелоденува сумата за која е продаден Грозданоски и воедно сите трансфери во иднина, а не да се заташкува како што тоа го правеа претходниците во Вардар, односно правеа трансфери на црно. Ако се сака доверба од луѓето, мора да има транспарентност за сите работи што се случуваат во Вардар! Впрочем граѓаните на Скопје во моментот се најголемите акционери во ФК Вардар АД...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа изненадувањево сепак не ми се допаѓа.
А и воопшто многу не очекувано ми дојде... повеќе би очекувал некој друг да си замине само не Влатко.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Е ова стварно не го очекував....
Со среќа нека му е на Влатче. :)

п.с Испадна ептен лоши прогнозери има низ чаршијава :pos:

Член од
14 септември 2010
Мислења
222
Поени од реакции
252
Реално, ова е добро и за Вардар и за Влатко на некој начин... Влатче ќе заработува повече, но и со тоа ослободува место за други напаѓачи во тимот. Искрено не знаев како че се искомбинираат Лико Петров Грозданоски Костовски Ивановски и Огбона.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.730
Поени од реакции
3.112
Ja cekame sumata...
--- надополнето: Mar 2, 2012 3:19 AM ---
Ako e tocno 50 000 evra , voopsto da ne se proznsuvaat , nemora,!!!

Член од
26 февруари 2011
Мислења
215
Поени од реакции
813
Ja cekame sumata...
--- надополнето: 2 март 2012 во 04:19 ---
Ako e tocno 50 000 evra , voopsto da ne se proznsuvaat , nemora,!!!
Па многу ја извртеа причата. Најпрво излезе дека стигнала понуда до Вардар која едноставно не може да се одбие, а сега веќе почна друг муабет се врти, односно доколку Влатко е задоволен од условите, клубот не може да го спречи да си оди?! Затоа чекам официјално да се објави висината на трансферот, а не да се бавиме со кафански шпекулации! Така работи озбилен клуб...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ми кажа Влатче,сумата на трансферот мора да остане во тајност,и нема да се пренесе по медиумите,али него стварно му била понудена плата која што тешко може да се одбие.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ми кажа Влатче,сумата на трансферот мора да остане во тајност,и нема да се пренесе по медиумите,али него стварно му била понудена плата која што тешко може да се одбие.
Да бидам искрен за платата на Влатче што ќе ја зема во Кина ме заболе.Само кажи ако ти ја кажал сумата дали е нешто големо или ?

Член од
17 август 2011
Мислења
10.401
Поени од реакции
18.557
Да бидам искрен за платата на Влатче што ќе ја зема во Кина ме заболе.Само кажи ако ти ја кажал сумата дали е нешто големо или ?
Па мислам дека не е ни продаден ради сумата на оштета,веројатно е нешто симболично.продаден е поради тоа што сам побарал,а најлоѓо нешто е со сила да држиш играч..

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Реков ништо не се знае,мора да остане во тајнсот тоа,али ако успеам некако да дознаам секако дека ке пишам.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Па и кога ќе погледнеме пореално, 500.000 за играч што има 29 години и потекнува од Македонија, е премногу :)

Барем 100-200 да земеле...

Kajgana Shop

На врв Bottom