Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
AAbe daj da se organizirame za protest za da si ide Haralampie Hadgiristevski ....Celo vreme zboruvame a ne reagirame ....me nervira veke ova vase odnesuvaje ...samo se zbori a nikoj nisto ne pravi ...kako da ste usrani vo gaki site od strav za da prezemete nesto protiv toj covek ...Apel do site navivaci na Vardar i drugi ekipi i ljubiteli na mak.fudbal sega e vreme da go iskoristime ovoj pritisok koga ima i mediumsko vnimanie da go iskazime nasiot revolt protiv segasniot pretsedatel deka e vreme da si odi ...Dosta bese ...Vreme e ...Mora da si odi ...Ako me podrzuvate daj da se organizirame i vo masoven broj da izlezeme ...Vreme E !!!

Zasto povik do navivacite na Vardar? Nas nisto ne ni fali prvi sme, posto sme huligani i narkomani si gledame samo za sebe i ne ne interesira, zasto nie koga vadevme paroli pred ocite na uefa i se brkavme niz cel grad uste pred 5godini pola sega sto urlaat ni se prsnuvaa od smeenje..
So mozok i so reakcija sme 5godini pred dr navivacki grupi

AAbe daj da se organizirame za protest za da si ide Haralampie Hadgiristevski ....Celo vreme zboruvame a ne reagirame ....me nervira veke ova vase odnesuvaje ...samo se zbori a nikoj nisto ne pravi ...kako da ste usrani vo gaki site od strav za da prezemete nesto protiv toj covek ...Apel do site navivaci na Vardar i drugi ekipi i ljubiteli na mak.fudbal sega e vreme da go iskoristime ovoj pritisok koga ima i mediumsko vnimanie da go iskazime nasiot revolt protiv segasniot pretsedatel deka e vreme da si odi ...Dosta bese ...Vreme e ...Mora da si odi ...Ako me podrzuvate daj da se organizirame i vo masoven broj da izlezeme ...Vreme E !!!
Друже дали знаеш каков е ставот на Комити кон фудбалската репрезентација и кон ФФМ????????????

Јас ги разбирам Комити, но нели мислите дека треба да се промени таквиот став на групата? Во ред е, го допревме дното, и вие како навивачи и понатаму ќе останете индеферентни кон се она што се случува во Мак фудбалот? Барем сега ќе ја имате поддршката од целиот народ.

Не дај боже да врземе 2 победи против Ватикан и Сан Марино, или да организираме пријателска со Аргентина, пак ќе ја немате поддршката, зашто ич не памтиме, али ова беше моментот кој требаше да го искористите.

Друже дали знаеш каков е ставот на Комити кон фудбалската репрезентација и кон ФФМ????????????
Znam no zosto ne reagirame iljadnici luge ne ima no nisto ne pravime veke 5-8 godini ...mozebi se navredivte od moeto iskazuvanje,IZVINETE,no mojot vpecatok do sega e samo se zbori deka treba da si odi,se zalime no nema nikakvi protesti preku mediumi ili vesnici toes organiziran revolt me razbiras,sakam da vidam reakcija kako protest sekoj bozji den da ima mameto negovo da mu prekipe i da padne pod nasiot pritisok...Samo se zalime no nema pretvoranje vo akcija nasa ...navistina sum pist off zosto nikoj nema ni da receme dark reakcija kako frlen molotov koktel frlen vrz stabot na ffm ili pak dojava za bomba ...Nema nisto...Pa videte sto napravija Bosancite duri im se pretese isklucuvanje od fudbal...Se sekam misla ednas imase ista takva reakcija nasa potseteteme koj bese koga reagirase nekoj nas poznat sudija fudbalski i ni se zakanuvase isklucuvanje od fifa,e takva reakcija sakam da ima VE MOLAM !!!

Вчера нашите млади надежи кој се натпреваруваат во Međugorje Cup, изигра два натпревари, првиот со почеток во 9часот и сме загубиле со 3-0 од Динамо Загреб, вториот натпревар во 14часот и сме го победиле Задар со 1-0 со голот на Михаил Маневски, денеска играме со Адриатик(нашите момци се надеват на висока победа) со победа,нерешено одиме во полуфинале каде ќе се сретнеме со Хајдук-Сплит. ПРЕВЗЕМЕНО ОД : Site da go vratime fk vardar na starite pateki

Јас ги разбирам Комити, но нели мислите дека треба да се промени таквиот став на групата? Во ред е, го допревме дното, и вие како навивачи и понатаму ќе останете индеферентни кон се она што се случува во Мак фудбалот? Барем сега ќе ја имате поддршката од целиот народ.

Не дај боже да врземе 2 победи против Ватикан и Сан Марино, или да организираме пријателска со Аргентина, пак ќе ја немате поддршката, зашто ич не памтиме, али ова беше моментот кој требаше да го искористите.
Брат нека се крене целиот народе бе ние тука сме како Македонци ќе излеземе мислам дека секој ќе искочи ама нема сигурно да стој во први редови комити за да после се оцрнува името на комити тука не треба комити да се бараат треба Македонците да се бараат да искочат на еден ебан протест

Zasto povik do navivacite na Vardar? Nas nisto ne ni fali prvi sme, posto sme huligani i narkomani si gledame samo za sebe i ne ne interesira, zasto nie koga vadevme paroli pred ocite na uefa i se brkavme niz cel grad uste pred 5godini pola sega sto urlaat ni se prsnuvaa od smeenje..
So mozok i so reakcija sme 5godini pred dr navivacki grupi
Што е битно дали вие или ние важно е хари да се смени , и патем не сте ваделе само вие пароли исто и ние и сканидрања и управите наши скоро сите биле против хари и за тоа само сме страдале/ме(секогаш 2 лига) исто како македонијаѓп и слога...
Мора сега да се организира нешто сега е моментот за доборто на сите нас(групите) сега или никогаш !Сите групи меѓу себе комуницирате па доборо е да се извади заедничко соопштение подржано со некој фудбалски легенди и со помош на медуимите и притисок врз власта можеби ќе се смени нешто а вака со префрлање ан топката ние само правиме или кога ние правевме не решение сега мора сложно

Back
На врв Bottom