ASOT

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе како заради времето, на оние од белгија им пишале мејл дека немало доволен број на карти (број кој тие очекувале) и затоа е откажан, јас добив минимум 4-5 мејла од некој си ное од холандија што е за онлајн картите, вака онака вака онака се правдат само, нека ми даат карта за 3те дена за у белгија на туморолланд и ќе им опростам :D

^ се е ствар на вкусови, ама мене лично, артистите на трансфјужн ми се омилените, тој тип на музика.
за разлика од тумороленд или сензејшн у белград што не ми праи толку кејф

Јесте то, али тумороланд и белото не е толку исто, по се иде прогресив на утрешната земја :D

зннаев дека има ваков ризик ... зато и не планирав да одам белград ... плус мислма дека асот се доживува најдобро на домашен терен па затоа асот 600 во холандија ќе е таман ...

^ Зашто ASOT 600... пак можеш на ASOT 550 во Холандија на 31 март... :) А во Србија преовлада турбо фолкот, слаба продаја на карти за ASOT, а можеби и малце цената ги одврати клаберите... Али Белградскиот ASOT едино за Simon Petterson вредеше... :)

зннаев дека има ваков ризик ... зато и не планирав да одам белград ... плус мислма дека асот се доживува најдобро на домашен терен па затоа асот 600 во холандија ќе е таман ...
Што знаеш ти бе :D

Шо ќе одам до холандија и ќе ги даеш тие пари за асот, поарно ќе идам у белгија на tomorrowland и ќе си поминам x10 пати подобро

После ова мислам дека Армин нема веќе да стапне на Балканот. Што значи, да збираме пари за Холандии, Германии, Франции... Жално.

Таман ми мина нервозата, не планирам да отварам стари рани. И две епизоди од емисијата не сум слушал.
хехехе ниш ако се премислеш во случај имаш стрим нa di.fm во транс , на официјалната страна коче не се уклучува моментално дефинитвно најоптоварена страна е :D

It will be a long night, само што почна Армин ќе тера до 3, после тоа Lange, дефинитивно нема да се спие до кај 5-6. Trance 4 life!

почна фуриозно успори малце сега пак се враќа ајмо Армин цару распали !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom