Фан клуб - РК Вардар

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
По муабетов ми личи на еден тип од форумот на macedonianfootball.com, таму е Speed, од Шведска е типот и Наум се вика, истиве муабети ги тера, за Металург, за Минчо итн. Таму на неколку дена по еден бан пие! :D
Човекот е од Турново, живее во Шведса и многу го рекламира македонскиот спорт, било да е клубски, било репрезентативен, значи голем фан како и секој Македонец, го има на секој можен форум, е сега рекламите му се такви да наместо да делуваат позитивно, тие имаат негативни последици врз Македонија воопшто, а се заради неговите теории, еве мало мое препукување со него на еден форум :icon_mrgr: Иначе кога е нормален поседува големо знаење, само штета што го фаќаат црни моменти.
http://www.balkan-sport.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=1026&start=1965
http://www.balkan-sport.net/forum/viewtopic.php?f=55&t=2981&start=5220

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Несфатливо колку ноншалантен однос видовме денеска од страна на играчите. Наместо да ги прегазат уште во прво полувреме, тие стравуваа за победата до сам крај. Неопходно е далеку посериозен однос во самиот пристап кон натпреварите, без разлика со кој се игра!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
По муабетов ми личи на еден тип од форумот на macedonianfootball.com, таму е Speed, од Шведска е типот и Наум се вика, истиве муабети ги тера, за Металург, за Минчо итн. Таму на неколку дена по еден бан пие! :D
Па има разлика кај speed од Macedonianfootball. Не е баш голем љубител на Груевски.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
Инаку вчера 6 гола постигна Николиќ, 4 Ојлески, по 2 гола Додер, Симовиќ, Вујовиќ, Лазаров, Петриќ и Јовчевски, а 1 гол даде Собол.
Да не знае некој зошто отсуствуваше Марковиќ вчера?

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Честитки за Победата.Одлична игра на Ојлески,Николиќ и на голманот .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
Ова веќе ми се допаѓа, планско работење (y)
На левата крилна позиција сме одлични, на десната солидни, но може и подобро. На пример Собол да го замениме со неговиот колега Јан Филип :D
Мада и Собол одлично се покажува засега. И Јовчевски е добар на таа позиција.
Треба да гледаме да го задржиме Столе на пикер, пошто Ратко е при крај со кариерата и нема уште долго да игра.
Ичекувам Милиќ да се покаже како одличен голман.
Остануваат големи промени на бековските пзоиции. Ќе видиме како ќе изигра овој Босанецов...

Инаку има ли некој идеја кога е следна утакмица?
Како што разбрав со Загреб би играле на 10-ти Март?
Но би требало и измешу некое коло да одиграме. Негде рекоа дека следнава недела ќе сме гостувале кај Нексе :eek:
Парам-парче е распоредов...

П

Паспарту

Гостин
Ова веќе ми се допаѓа, планско работење (y)
На левата крилна позиција сме одлични, на десната солидни, но може и подобро. На пример Собол да го замениме со неговиот колега Јан Филип :D
Мада и Собол одлично се покажува засега. И Јовчевски е добар на таа позиција.
Треба да гледаме да го задржиме Столе на пикер, пошто Ратко е при крај со кариерата и нема уште долго да игра.
Ичекувам Милиќ да се покаже како одличен голман.
Остануваат големи промени на бековските пзоиции. Ќе видиме како ќе изигра овој Босанецов...

Инаку има ли некој идеја кога е следна утакмица?
Како што разбрав со Загреб би играле на 10-ти Март?
Но би требало и измешу некое коло да одиграме. Негде рекоа дека следнава недела ќе сме гостувале кај Нексе :eek:
Парам-парче е распоредов...
На 4 март гостуваме на Нексе, пренос ќе има на ХРТ :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
EDIT: Сега читам дека Хрватска телевизија најавила пренос од мечот Нексе-Вардар на 4-ти Март од 18 и 30 часот....
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 15:49 ---
На 4 март гостуваме на Нексе, пренос ќе има на ХРТ :)
Си ме претркал, во исто време и јас го пишував истово :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
EDIT: Сега читам дека Хрватска телевизија најавила пренос од мечот Нексе-Вардар на 4-ти Март од 18 и 30 часот....
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 15:49 ---

Си ме претркал, во исто време и јас го пишував истово :D
Да ама ај најди ХРТ 2 пренос тука -.-

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
Да ама ај најди ХРТ 2 пренос тука -.-
Нема на нет нешто? :oops:
Копилињава од кабловска пола програми ги немаат, само што се испокаравме изгледа ќе раскинам договор.
Како е можно во цело Скопје Спорт клуб да фаќаат, а само во Кисела Вода како општина да нема? :eek:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Па нели мтв рекоа дека ќе почнат да пренесуват кога ќе игра вардар и металург на гости од сеха лигата?
Би требало да има и пренос на МТВ, доколку нема регистрирајте се на http://www.balkansport.info/
и пишете им еден ден унапред за да ја даваат, доколку и тамо нема јас ќе ви вршам пренос овде :D пошто ја имам и на кабловска и на шеринг

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872
Што стана со неко добар бек од Египет што викаше Вујо, ке дојде ли во Вардар?

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Што стана со неко добар бек од Египет што викаше Вујо, ке дојде ли во Вардар?
Хамса,десен бек...
Уште летото го бараше Вујо,ама не дојде,на два пати........
Во меѓувреме Вардар го имаше договорено Аслањин,па се испишмани Русинот,па имаше некоја варијанта да дојди Хамса,ама не се реализира трансферот...
Инаку кога се работи за Аслањин,навистина добар играч,ќе беше големо засилување за Вардар.....
Многу е тешко да донесиш играч од не-европска земја,(посебно овие играчи со арапско-афричко потекло)...
Таму кај шо играат земаат голема пара,научени се на подруг стил на ракомет,полабаво,и кога ќе дојдат во Европа се губат и тешко се адаптираат.....:D
Ептен непредвидливи играчи.....пред се на ментален план....
Можеби на лето ќе успее работата со Хамса,,,,:)

Kajgana Shop

На врв Bottom