Македонска фудбалска репрезентација

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ме интересира, која е најголемата победа што ја издвојувала Португалија? Ако хари краде, барем и ја да заработам нешто...
Тетка Вики вели 8-0 против Лихтенштајн на два пати и против Кувајт еднаш. И нашата највисока победа бидна против Лихтенштајн.

Тука сме негде. Би требало да гледаме добар натпревар, изедначен.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Со Величе беше катастрофа,без него уште полошо.
Овие сиротиве се толку големи трупови што веќе е греота човек и да им се смее.
Не ја пратев утакмицата,не ме ни занимаше да бидам искрен.Оваа репрезентација за мене веќе некое време беше помножена со 0.
Треба да забраниме да се игра фудбал во земјава.Џабе само се брукаме,боље само ракомет и кошарка да си играме.

П.С Ако ништо друго бар успеваме малце да ги израдуваме овие маливе нации.Мора и они некогаш некого да тепаат........

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Кога ќе помислиш дека сме го допреле дното,ќе го погледнеш ова и ке се насмееш :):pos:

А

Анноун

Гостин
абе хари 4 години плаче дека нема пари во касата од тв права. ја чекаше , ја чекаше Германија за пренос да направи од милионче , се падна Хрватска ! Што да прави , касата е празна , а секретарицата нема пари земено 3 месеци . Ќе престане да му дава бе ! Мораше да ја пушти уткамицава.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Не ми е јасно сите федерации кога доживуваат неуспех или претседателот си поднесува отставка или членовите го менуваат ... што се случува кај нас ?

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
Тетка Вики вели 8-0 против Лихтенштајн на два пати и против Кувајт еднаш. И нашата највисока победа бидна против Лихтенштајн.

Тука сме негде. Би требало да гледаме добар натпревар, изедначен.
Они 8 им дале ние 11, тапа се Португалија ќе ги згазиме што ви е?! :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428

Ѕверот кој ни дал два гола, очекувајте утре понуди од цела Европа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не ми е јасно сите федерации кога доживуваат неуспех или претседателот си поднесува отставка или членовите го менуваат ... што се случува кај нас ?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.825
Поени од реакции
40.153
Не дозволувај Александар Блажевски да те лаже дека можеш да заработиш Лесни Пари во неговата емисија. Ниту пак, кај Игор Џамбазов да се замараш со вртење на тркала. Немој ни на крај памет да отидеш кај Лила Филиповска и да земеш СЕ ИЛИ НИШТО. Не биди простак, тркни до најблиската обложувалница, уплати ги сите пари против Македонија, макар и да играле со Зелено’ртската Република, и стани си Милионер... Харалампие и неговите пријателчиња од Фудбалската Репрезентација мислат за Македонскиот народ. Како до ЛЕСНИ ПАРИ !!!

Од мојот весник, на еРепублик.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Вас лесно вие..јас плус за интер навивам:pos:..а и неможам сингл да фатам веќе сите пари ги изгубив:pos::pos:...јбг треба да сме задоволи што изгубивме само со еден разлика од Луксембург..сигурен сум дека сега нашите дечки ќе добијат пречек како кошаркарите во скопскиот плоштад..:LOL:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386

Ѕверот кој ни дал два гола, очекувајте утре понуди од цела Европа.
Кој ѕбер бе,било кој од нас овде на Кајгана да излезеше на терен ќе им пикнеше бар 2-3 гола...........

Него дај Боже да ни докажат дека сме ја местеле оваа утакмица и да не суспендираат неколку години да не мора да се брукаме секаде.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Ја би го контактирал Ацид да напраиви една статија на кајгана за утре да имаме едно сеирџиско собирање на плоштад :D

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Ахх пусто Македонче, г`зот ќе си го продаде за тие проклети пари. Ама ако, никој не ни е крив сами сме си криви дозволуваме едни мочковци без 2 часа и голем одмор поминати на школо дојде време репрезентација да водат. Немаат две чисти во тоа празните глави. Ние (Комити) неколку години наназад сме во војна со Хари, но џабе кога ``нашиот,, народ не не поддржува. Се додека има овци, ќе има и волна!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom