Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира, која е најголемата победа што ја издвојувала Португалија? Ако хари краде, барем и ја да заработам нешто...

Тетка Вики вели 8-0 против Лихтенштајн на два пати и против Кувајт еднаш. И нашата највисока победа бидна против Лихтенштајн.

Тука сме негде. Би требало да гледаме добар натпревар, изедначен.

Со Величе беше катастрофа,без него уште полошо.
Овие сиротиве се толку големи трупови што веќе е греота човек и да им се смее.
Не ја пратев утакмицата,не ме ни занимаше да бидам искрен.Оваа репрезентација за мене веќе некое време беше помножена со 0.
Треба да забраниме да се игра фудбал во земјава.Џабе само се брукаме,боље само ракомет и кошарка да си играме.

П.С Ако ништо друго бар успеваме малце да ги израдуваме овие маливе нации.Мора и они некогаш некого да тепаат........

Кога ќе помислиш дека сме го допреле дното,ќе го погледнеш ова и ке се насмееш :):pos:

абе хари 4 години плаче дека нема пари во касата од тв права. ја чекаше , ја чекаше Германија за пренос да направи од милионче , се падна Хрватска ! Што да прави , касата е празна , а секретарицата нема пари земено 3 месеци . Ќе престане да му дава бе ! Мораше да ја пушти уткамицава.

Не ми е јасно сите федерации кога доживуваат неуспех или претседателот си поднесува отставка или членовите го менуваат ... што се случува кај нас ?

Тетка Вики вели 8-0 против Лихтенштајн на два пати и против Кувајт еднаш. И нашата највисока победа бидна против Лихтенштајн.

Тука сме негде. Би требало да гледаме добар натпревар, изедначен.
Они 8 им дале ние 11, тапа се Португалија ќе ги згазиме што ви е?! :D

1.jpg

Ѕверот кој ни дал два гола, очекувајте утре понуди од цела Европа.

Не ми е јасно сите федерации кога доживуваат неуспех или претседателот си поднесува отставка или членовите го менуваат ... што се случува кај нас ?

laundry-autostain-washing-machine.jpg

Не дозволувај Александар Блажевски да те лаже дека можеш да заработиш Лесни Пари во неговата емисија. Ниту пак, кај Игор Џамбазов да се замараш со вртење на тркала. Немој ни на крај памет да отидеш кај Лила Филиповска и да земеш СЕ ИЛИ НИШТО. Не биди простак, тркни до најблиската обложувалница, уплати ги сите пари против Македонија, макар и да играле со Зелено’ртската Република, и стани си Милионер... Харалампие и неговите пријателчиња од Фудбалската Репрезентација мислат за Македонскиот народ. Како до ЛЕСНИ ПАРИ !!!

Од мојот весник, на еРепублик.

Вас лесно вие..јас плус за интер навивам:pos:..а и неможам сингл да фатам веќе сите пари ги изгубив:pos::pos:...јбг треба да сме задоволи што изгубивме само со еден разлика од Луксембург..сигурен сум дека сега нашите дечки ќе добијат пречек како кошаркарите во скопскиот плоштад..:LOL:

1.jpg

Ѕверот кој ни дал два гола, очекувајте утре понуди од цела Европа.
Кој ѕбер бе,било кој од нас овде на Кајгана да излезеше на терен ќе им пикнеше бар 2-3 гола...........

Него дај Боже да ни докажат дека сме ја местеле оваа утакмица и да не суспендираат неколку години да не мора да се брукаме секаде.

Ја би го контактирал Ацид да напраиви една статија на кајгана за утре да имаме едно сеирџиско собирање на плоштад :D

Ахх пусто Македонче, г`зот ќе си го продаде за тие проклети пари. Ама ако, никој не ни е крив сами сме си криви дозволуваме едни мочковци без 2 часа и голем одмор поминати на школо дојде време репрезентација да водат. Немаат две чисти во тоа празните глави. Ние (Комити) неколку години наназад сме во војна со Хари, но џабе кога ``нашиот,, народ не не поддржува. Се додека има овци, ќе има и волна!!!

HUhbK.jpg

wnEgW.jpg

Hizc0.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom